Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przy kawie

Zdjęcia w radzieckim motocyklu

Polecane posty

Wraz z moim przyszłym mężem jesteśmy fascynatami II WŚ, chcielibyśmy mieć nietypowe zdjęcie. A ponieważ nasi znajomi tworzą grupę rekonstrukcyjną bitew II WŚ chciałam wykorzystac ich do sesji. Chciałabum mieś zdjęcia na radzieckim motocyklu z koszem np. mój narzeczony siedzi na motorzea a ja w koszu w goglach wojskowych a w tle chłopaki w polskich mundurach z 45\'roku..Porąbało mnie??

jak dla mnie-masz łeb.bo pomysł naprawdę świetny i nietypowy na zdjęcia.coś zupełnie innego,niż parki,jeziora,zameczki,plaże,pola i wszystkie inne plenery powtarzające się tysiąckroć.a tymbardziej że oboje się interesujecie tym tematem więc jeszcze chętniej i naturalniej będziecie się zachowywać na sesji.a skoro macie dostęp do takich tworów z 45 to czemu nie?wasze zdjęcia będą inne niż wszystkie inne;)

mój jeszcze narzeczony jest fascynatem starych motorów i nawet mamy motor ruski z 62r ładnie odrestaurowany i wykorzystamy go także do sesji rzadko się spotyka takie nie typowe scenerie a twoja jak dla mnie bomba

Gość taaaak
nie porabalo cie-super pomysl:)

A czemu niby miało Cię "porąbać"? :) powiem więcej, nie jesteś ani pierwsza, ani ostatnia z takim pomysłem ;) fajnie jest mieć taką oryginalną pasję :)

Gość Oj....
Oj według mnie to ciebie ,,pogięło”. Pomysł bardzo się mi podoba, ale czy nie można takich zdjęć zrobić nie z okazji ślubu. Co ma ślub do starego motocyklu??? Zadajesz sobie sporo trudu, aby ślicznie wyglądać a chcesz oszpecić siebie czymś, co w żaden sposób nie pasuje do tak wielkiego wydarzenia, jakim jest ślub. Do zdjęć z okazji ślubu powinna być dobrana ładna scenografia. Jednak, jeśli już chcesz takie zdjęcia to potraktuj je, jako małą część sesji plenerowej. Resztę zdjęć zrób w scenografii, która tylko doda ci uroku i za ileś tam lat będziesz na te zdjęcia patrzyła z łezką w oku.

Gość tak jesteś najpiękniejsza
a moja koleżanka będze mieć w remizie strażackiej, na boisku piłki nożnej i w warsztacie samochodowym :O

I bardzo fajnie, przynajmniej będzie oryginalnie i ciekawie:) widać że masz przynajmniej jakieś zainteresowania, inne niż niektóre lasencje co to interesuje je tylko ile kosztował pierścionek;) Wy to byście się zgadali z moim mężem, on też jest fanem IIwŚ, jak gdzieś jedziemy, to obowiązkowo musimy zwiedzić każde muzeum wojenne, i on musi mieć zdjęcie przy każdym T34 czy innych \"tygrysach\" ;) o samolotach już nie wspomnę, będzie chodził dookoła i oglądał każdą śrubkę:) dlatego cię rozumiem:)

Gość hihiuhi........
najpiękniejsza doradź swojej koleżance aby jeszcze zrobiła zdjęcia na wysypisku śmieci, przy koszu na odpadki, w wychodku i na brudnej obdrapanej klatce schodowej. Fajnym miejscem jest rura z której wypływają nieczystości. Do tego wiele zdjęć czarno białych z czerwoną różyczką w ręku

Gość dobre foty
Na kombajnie, traktorze lub podczas wykopków.

Gość arabica
Jeżeli tak bardzo fascynujesz się tą tematyką, to czemu nie? To dla ciebie coś wyjątkowego, ślub też jest momentem wyjątkowym... Twoja decyzja. Z tego wszystkiego jedynie nie podobały mi się te gogle , bo za bardzio kontrastują mi z wizerunkiem panny młodej. W innej kompozycji motocykl radziecki i żołnierze mogą być przesympatyczni:) Słyszałam o konkursie fotografii ślubnej i weselnej. Może chciałabyś posłać te zdjęcia?:) Wydaje mi się, że miałabyś spore szanse na wygraną;) W razie czego, szczegóły można znaleźć na stronce, która to organizuje: superfoto.pl.

Gość wiocha
Totalna wiocha......

Gość monster crack
oczywiście zdjęcie żołnierzami sowieckimi to wspaniały pomysł, tylko przebierz się za Niemkę z tej służby pomocniczej a oni niech Cię gwałcą :)