Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewaste

męscy szowiniści ??

Polecane posty

Gość dewaste

Pubudka w taką pogodę to koszmar.. Ledwo zwlekłam się dzisiaj z łóżka. Szybki prysznic lekko mnie ożywił, porwałam z lodówki coś na przegryzke do pracy i ok. 6.40 wyszłam z domu. Pomimo, że do auta miałam jakieś 100m, przemokłam do suchej nitki. I wtedy przypomniała mi się niedawna historia właśnie z samochodem.. jechałam z pracy z moim Kociakiem i kiedy stanęłam na światłach poczułam z tyłu lekkie uderzenie. Mężczyzna w aucie za mną nie wyhamował i puknął w mój bagażnik. Jako, że mam auto, gdzie tylne światło ciągnie się przez cały bagażnik, przed oczami stanęła mi wizja tłuczonego szkła.. Mężczyzna wyminął mnie prawym pasem i najzwyczajniej odjechał.. Całe szczęście pod ręką miałam komórkę, więc cyknęłam zdjęcie tablicy rejstracyjnej ;) Wtedy bohater tej małej kolizji zrównał się ze mną i zaczął wypytywać dlaczego mu zrobiłam fotkę. Zjechaliśmy na BP i wtedy zaczęło się najlepsze. Pomimo, że to ja byłam kierowcą, zostałam kompletnie zignorowana przez faceta, który jechał z żoną. - Czy mocno pana puknąłem? - To ja kierowałam. Uderzenie było na tyle mocne, że mógł pan stłuc moje światło. - Jak widzi PAN nic się nie stało. Pewnie jeździ PAN już długi czas, więc powinien PAN wiedzieć, że przy takiej prędkości nie zostanie ślad. - Na bagażniku mam tylko lekki ślad, na szczęście światła są całe (ja) No i tak oto tym sposobem Kociak, który był jedynie pasażerem i usilnie próbowałam to panu "szowiniście" wytłumaczyć stał się głównym bohaterem tej kolizji. Kiedy ja odpowiadałam na pytania "szowinisty", ten stał do mnie bokiem i zwracał się do Kociaka.. Więc drodzy panowie !? Dlaczego kobieta jest czasami traktowana przez was jako gorsza? czy jeśli jechałabym sama, "szowinista" zwracałby się do samochodu zamiast do mnie? chociaż nie.. moje auto to też rodzaj "żeński"... Żal...

Myślę, że nie ma sensu się nad tym zastanawiać i niepotrzebnie tracić czasu. Niektórzy faceci tacy są, i nic się z tym nie da zrobić :) Miłego dnia 🌻

Całe szczęście pod ręką miałam komórkę, więc cyknęłam zdjęcie tablicy rejstracyjnej Wtedy bohater tej małej kolizji zrównał się ze mną i zaczął wypytywać dlaczego mu zrobiłam fotkę. } Jakim cudem zauważył że cyknęłaś fotkę? Widziała że trzymasz telefon w ręku i przez dwie szyby dostrzegł migniecie przesłony? :P

No i czemu trzymałaś akurat komórkę w ręku? :P:D

Gość ejokloe
o t odwod ze myrewin to meski szowinista

Okej... lampa błyskowa, czemu miała w ręku komórkę? Lub czemu miała ją pod ręką? c

Gość ejokloe
bo moze to warszawa wiesniakua nie autostrada , sa korki

Ja również mam telefon zawsze pod ręką....} Być może... większość kobiet, które znam ma telefon w torebce. W samochodzie mają pod ręką bo oczywiście przez niego rozmawiają w trakcie jazdy.

Gość ejokloe
czy myrevin to wombat czy marabut?

Gość dewaste
Myrevin Jakim cudem zauważył że cyknęłaś fotkę? Widziała że trzymasz telefon w ręku i przez dwie szyby dostrzegł migniecie przesłony? to mniejsze miasto, stałam w korku na swiatlach. komorke zawsze mam polozona na tablicy rozdzielczej. zadajesz naprawde idiotyczne pytania.. stalam moze z 2m od niego wiec zauwazyl kiedy przyblizylam komorke skierowana na jego auto do przedniej szyby..

Gość dewaste
a wiesz dlaczego mam telefon pod reka?? poniewaz 2 dni wczesniej kiedy wjezdzalam na parking, stanelam by wjechac na miejsce z ktorego wyjezdzala inna dziewczyna. cofala i walnela w auto mojego ojca ktore stalo zaparkowane. komorke mialam schowana w torebce na tylnym siedzeniu. jedyne co moglam zrobic to zapamietac rejstracje. ot, dlaczego mam odtad pod reka komorke. a jesli chodzi o gadanie przez telefon w czasie jazdy to owszem, ale z zestawem sluchawkowym :)

Gość RudaHera
Nie ma się co zadawać z frajerami. Męscy szowiniści powinni być po prostu szykanowani. Najgorsze jest to, że wiele kobiet uważa "jest szowinistą, ale w sumie bardzo fajnym człowiekiem" - to najgorsze podejście. Jak można lubić człowieka, który uważa Cię za gorszego człowieka?