paula_aaa 0 Napisano Maj 29, 2009 mozecie napisac, bo nie moge tego znalezc, a gdy juz znajde to sa to ceny z przed paru lat wiec pewnie nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam stacjonarny w domu Napisano Maj 29, 2009 najtańsze moje tabsy kosztowały2,48 najdroższe 45, ale wiem ze są droższe. nie ma sensu patrzeć na cenę. trzeba dobrać odpowiednie na podstawie badań a nie ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Maj 29, 2009 no wiem, ale idąc do lekarza chce mieć jakieś rzpoznanie, jak mi będzie proponował. Kiedś bralam microgynon, ale nie chce juz tych tabletek starej generacji. Mopze powinnam inaczej zadac pytaniee. Chodzi mi o tabletki okolicach 30 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Maj 29, 2009 Badania i tak bedą konieczne, nie zgadzaj się na eksperymenty z dobieraniem.Ja biorę yasminelle-mają malutko hormonów i dobrze się po nich czuję .Kosztują u mnie ok. 33 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgos1 Napisano Maj 29, 2009 http://www.maratonekspertow.pl/?nick=lusi555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Maj 29, 2009 o właśnie mówisz o tych badaniach> a czy one są płatne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Maj 29, 2009 jest tu ktos jeszczer?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Maj 29, 2009 u mnie yasminelle - 49 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Maj 29, 2009 o to duza róźnica w cenie.. a wie ktoś coś o tych badaniach o doborze tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Maj 29, 2009 Robi się badania ogólne, czyli morfologia, OB, badanie ogólne moczu, próby wątrobowe, czas krwawienia i krzepnięcia krwi.Te badania, jeśli będziesz mieć skierowanie z NFZ są za darmo, jak bez skierowania to odpłatne , ale nie są drogie (ok. 30 zł).Na poziom hormonów to odpłatnie, rzadko dają skierowanie.Te są droższe 1 hormon coś koło 20 zł.Ale warto.Od razu wiadomo czy możesz brać hormony i w jakim stężeniu, a nie taka loteria, jak te tabsy niedobre to spróbujemy innych:(koszmar-wiem co mówię.pozdrt.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach