Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmamija

Strój na wesele- jestem po porodzie, wypada tak iść??pyt do zyczliwych

Polecane posty

Gość mammmamija

Niedawno urodziłam dziecko, niestety nie wróciłam jeszcze do wcześniejszej wagi:( tak się złożyło, że niedługo idę na wesele i nie mam się w co ubrać, tzn mam ale wyglądam we wszystkim bardzo niekorzystnie, brzuch jeszcze jest, brak talii... Jedynie w czym jest w miarę dobrze i się w tym ok czuję to jest kombinezon z lejącego materiału, z dekoltem i z lejącymi szerokimi spodniami. Kombinezon jest elegancki w kolorze czarnym, na dekolcie wyszyty kamieniami. Szpilki mam wyszyte także kamieniami do tego chciałam założyć srebrną biżuterię żeby wszystko rozświetlic. Moje obawy dotyczą koloru czarnego i spodni (choć eleganckie). Niestety będą tam ludzie, którzy baaardzo lubią obgadywać i już czekają aby mnie zobaczyć jak wyglądam po ciąży:( Wszystkie kiecki które mam odpadają tylko w tym czuję się dobrze, jak sadzicie wypada iść w czarnym kostiumie i spodniach??

Pewnie że wypada . Lepiej isć w czymś w czym się dobrze czujesz niż cały czas się męczyć i żle czuć w innych ubraniach. Nie masz nad czym się zastanawiać . Miłej zabawy ;-)

Ja mam wesele dwa tyg po planowanym terminie porodu :) Nie wiem, jak będę wtedy wyglądała, ani jak się czuła, ale już mam zakupioną czarną ;) sukienkę elastyczną, z jakimiś cekinami, czy czymś takim. Na pewno pójdę na ślub, może jeszcze wytrzymam jakieś dwie godz imprezy Czarny kostium skrywający brzuszek jest jak najbardziej Oki. Nie przejmuj się hienami weselnymi. Powodzenia

Gość martynka345
wiesz co ja troche nie rozumiem co to jest kombinezon bo dla mnie to takie połaczenie spodni i kurtki na zime dla małych dzieci,moze Ci chodzi o kostium?Ja mam teraz wesele i kupiłam tunike i spodnie eqri i mam gdzies czy to sie komus spodoba czy nie a tez mam nadwage po ciązach

Gość tylko pampki
można w czarnym a dla ścisłości nie kostium tylko spodnium jak już się ktoś nazewnictwa czepia myśle ze strój który opisałaś jest baardzo elegancki i w sam raz

poszukaj jeszcze czegoś w sklepach. U mnie kończy się 5 miesiąc, więc brzuszek już troszkę widac, a ostatnio kupiłam super sukienkę, niby ciążową, w której wyglądam bardzo fajnie i zgrabnie, mimo że talia już mi nieco zaniknęła. Kupowały ją kobiety, które nie są w ciąży i również ślicznie wyglądały. Sukienka w stylu leciutkiej bombki, materiał lejący, ale nie opinający, na górze na piersiach materiał jakby elastyczny, coś podobnego do szerokiej, marszczonej gumki, która sięga aż pod biust, więc go ładnie podkreśla (kończy się przed brzuszkiem, więc go nie eksponuje). Naprawdę super szycie sprawia, że w ogóle nie widac, że jestem w ciazy naprawdę można znaleźć coś super uszytego, co tuszuje niedoskonałości, a eksponuje walory ale myślę, że czarny elegancki kostium z rozświetlającymi dodatkami również jest ok. :)

Gość jesli w spodnium dobrze
sie czujesz, to pewnie, ze je zaluz. Spodnium to bardzo eleganckie ubranie i na pewno bedziesz swietnie wygladac, bo opisalas co do czego zalozysz i mi sie wydaje, ze wszystko bedzie swietnie pasowac.

Gość mammmamija
dziekuję Wam dziewczyny! Mąż powiedział także, że powinnam iść w tym kostiumie bo wyglądam sexy, chciałam poznać jeszcze opinie kobiet i mnie przekonałyście:) to jest cos takiego tylko czarne i nie ma rękawków http://cgi.ebay.pl/APART-IMPRESSIONS-SEXY-HOSENANZUG-OVERALL-60-SEIDE-46_W0QQitemZ250433520733QQcmdZViewItemQQptZKleidung_Accessoires_Damenbekleidung_Damen_Kost%C3%BCme_Hosenanz%C3%BCge?hash=item3a4f00445d&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Gość zasada jest taka
ze na sluby nie chodzi sie na czarno, a na pogrzeby na bialo

Gość eee taaammm
co do ślubów jest to zasada rodem ze wsi gdzie obowiązują sukienki z gorsetami i koniecznie szalem, bezowe dołem i do tego koniecznie loki spiete w kok na czubku głowy ;)

stroj jest śliczny i odpowiedni idz w nim skoro czujesz sie dobrze na pogrzeb nie chodzi sie w bieli ok zgadzam sie ale na wesele w czarnym nie bardzo już bardziej suknie balowe wychodzą z mody a do łask wracają własnie takie kreacje! :)

źle to ujęlam miało byc ze nie zgodze sie ze na wesele nie mozna isc w czarnym otóż mozna :P

Gość Zasada jest takaże
na ślub nie powinno się ubierać na biało(beżowo/ecru/kremowo)-w zależności od koloru sukni panny młodej. To panna młoda ma się w tym dniu wyróżniać,pozostałe panie mają do wyboru mnóstwo innych kolorów, a czerń zawsze była, jest i będzie elegancka.

Gość jajajajajajajaja
Nie wiem skąd się wzieło przekonanie, że na wesele można iść tylko w sukience. Ja byłam miesiąc temu na wesele i było kilka kobiet w spodniach. Wyglądały super, dużo lepiej od tych w kieckach. Najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła, w tym co ubierzesz. Przecież nie po to idziesz na wesele, żeby cały czas myśleć o tym, jak wyglądasz. Baw się dobrze :-)

Gość sdre
a mnie się wydawało,że na pogrzeb i wesele nie chodzi sie w białym.Nie wiem która panna młoda chciałaby zobaczysz na swoim slubie wiecej lasek w białych sukienkach:oCzarny jest uniwersalny,elegancki.Jeśłi leży super to jak najbardziej TAK

czerń to klasyczny, elegancki kolor i jesli jest odpowiednio skomponowana z rozświetlającymi dodatkami, to na ślub jak najbardziej pasuje

większą agfę byś popelniła, gdybyś była w kolorze młodej, np. na biało

Gość wandeczka wasza kochana
Nie przejmuj sie zasciankowymi zabobonami. Ubieraj ten kostium. Mozesz do tego dolozyc jakas wesola, kolorowa bizuterie albo iinne dodatki i bedzie git.

Gość xyxxx
Będziesz pięknie wyglądac w tym spodium !!! śmiało się w to ubierz i nie przejmuj sie plotkarzami !! A na ślub nie wypada ubrac się całą na biało bo tylko Panna Młoda powinna się wyróżniac tym kolorem !!! A czerń ?? Jest jak najbardziej na miejscu.

kostium jest bardzo elegancki, jesli ukrywa niepotrzebne faldki i eksponuje to co dobre (np. duże piersi) i jesli ty przedewszystkim czujesz sie w nim dobrze to nie zastanawiaj sie tylko wkładaj go i świetnie sie baw! Napewno jeśli bedziesz wesoła i szalała na parkiecie to \"normalnie\" ludzie bedą sie tobą zachwycać a te wredne zawistniary niech się idą pałować... byłam w podobnej sytułacji też na weselu, były tam takie wredoty że masakra :/ Zycze ci powodzenia i powal ich wszystkim charakterem a nie zbednymi kilogramami :D

Gość mammmamija
mam zamiar się dobrze bawić:) a wredne baby będę miał gdzieś:) jak maja obgadać to nieważne w czym bym poszła zawsze znajdą powód żeby plotować;) jak ja nie znosze takich pind!

Gość w czerni na ślub
??? to nie pogrzeb ani sylwester:-O W czerwcu wypadałoby cośbardziej wiosennego założyć, pastelowego, a nie czerń, tym bardziej, że to ślub:-O

Gość a mi kiedyś odjebało
nie wiem, jak to się stało i dlaczego, ale na ślub i wesele znajomych mojego chłopaka, poszłam na biało!!! o zgrozo!!!! :-O To było tak nietaktowne, że szok! Wszystkie stare baby mnie obgadywały i patrzyły spode łba, nie wpsominając o gardzącym spojrzeniu matki panny młodej:-O

Gość mammmamija
no właśnie miałam oby co do koloru, niestety nie mam nic innego i nie dam rady kupić bo czasu już nie mam:( no nic dam co niektórym pożywkę:)

Gość Załamanammmilena
ja tez uważam, że strój jak najbardziej pasuje. Czarny zawsze jest na miejscu :-) Gdybym była na Twoim miejscu to całość rozświetliłabym kolorowymi dodatkami, jakimś kolorowym naszyjnikiem, albo bransoletką i kolczyki. http://img.pakamera.pl/naszyjniki-12029127_883372837_mainpic.img http://img.pakamera.pl/naszyjniki-101802_350535012_mainpic.img

Gość grenadina
ta jest... na slub nie wolno w czarnym, kazda panna mloda powinna miec cos starego, cos nowego, cos pozyczonego, nie ubierac perel, nie miec bukietu z lilii i brac slub w miesiacu z RRRRR precz z babskami z wiocha we lbie! jesli ci ladnie w tym kostiumie, to ubieraj. ostatnio bylam na slubie gdzie cale mnostwo kobiet przyszlo w czerni i jakos nikt nic nie mowil. pewnie dlatego, ze ludzie na poziomie jednak byli... jedyny moj sprzeciw budzi fakt, ze moze byc ci goraco w tych spodniach. moze rozwaz jakas ladna sukienke odcinana pod biustem? mnostwo teraz takich, a one bardzo ladnie ukrywaja wiekszy brzuszek

Gość Załamanammmilena
może te naszyjniki są mało eleganckie, ale szukałam ich 2 minuty. Uważma, ze ciekawa bizuteria i kolorowa odwróci uwagę od czerni, a dodatkowo będzie się wszystko pięknie prezentować :-) Baw się dobrze i nie przejmuj się kolorem kiecki i tak wszystcy będą patrzeć na młodą, a poza tym sama zobaczysz ile babek będzie w czerni ;-) Faceci zawsze są w czerni albo w bardzo ciemnych gangach i nie mają problemu nikt się ich nie czepia ;-) więcej luzu

Gość mammmamija
te z drugiego zdjęcia sa suuuper!! choć nie bedą mi pasować bo buyy mam z kryształami swarowskiego i dekolt też jest wyszyty czarnymi kamieniami.