Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna oooooo

Którego byście wybrały ?

Polecane posty

Gość taka jedna oooooo

Spokojnego, dobrego, wrażliwego, trochę w zachowaniu ''ciotowatego'', niezbyt wygadanego, przystojnego chłopaczka czy takiego który lubi imprezy, dobą zabawę, jest stanowczy, zachowuje się jak facet, jest bardzo wygadany przez co można z nim o wszystkim pogadać, ale trochę mniej przystojnego niż ten pierwszy... ? Jakie są wasze typy ? :)

Gość taka jedna oooooo

Gość i zle ci z nim
?

Gość kup sobie sztuczna pochwe
pierwszego

Gość buuuuu UU
ja tez mam pierwszego,sama nie lubie zbytnio imprezowac wiec jakis taki co sie szlaja po imprezach do mnie by nie paSOWAL.

ja mam takiego faceta - spokojny, wrażliwy,dobry, nawet połacze sie na romantycznym filmie albo jak ogląda programy w tv o nieszczęsliwych dzieciach to też płacze, niezbyt wygadany, lubi gotować, nie lubi imprez i szaleństw, wygląd - przystojny, ponad przeciętny, brunet wysoki życie z nim takie raczej monotonne, bez adrenaliny

Gość taka jedna oooooo
Ja też mam właśnie tego pierwszego.. i nie jest mi z nim chyba za dobrze :( nie mówie o imprezowaniu typu szlajania sie gdzie popadnie.. ;) tylko o zwyklych imprezach.. a chodzi o to ze poznalam kogos, wlasnie takiego jak ten drugi.. i strasznie mnie do niego ciagnie :(

Gość ciekawaawa
pierwszego:) bo można nim troche pożadzic

ale to dziala też w drugą stronę bo niestety wiele facetow nie lubi spokojnych dziewczyn

a już na pewno spokojne dziewczyny nie będą miały powodzenia u 2 typu

też kiedyś miałm takie ciągoty bo mój facet to nudziarz i ciapa taki, znałam kolegów przebojowych, cwanych , świetnych organizatorów czasu, dusze towarzystwa, wszystko potrafili załatwić a w dodatku brzydcy byli fizycznie, niektórzy otyli, łysawi, krzywe zęby albo niezadbane - w porównaniu do wygladu mojego faceta który jest śliczniusi - ma zęby jak gwiazda holywood to oni niezbyt :-O niewiadomo w końcu, ja sie przyzwyczaiłam do swojego :-)

Gość taka jedna oooooo
tak można porządzić ale czy nie lepiej jak ma się obok siebie faceta który wie czego chce ? :)

A i ja mam faceta , który jest gdzieś pośrodku tych dwóch typów. Tzn na imprezy za często nie chodzi bo ma już 30 lat więc trochę z nich wyrósł , ale za to własne zdanie ma czasem nawet za bardzo. No i lubi się pośmiać, pożartować, czasem z kolegami się spotka. Ale niestety potrafi być też chamski

Gość taka jedna oooooo
aliksandra - no to ja mam tak samo ;) a ile jesteś z tym swoim ? :)

Gość alacom
wszystko w jednym, prosze... 'bez ciotowaty'!

Gość taka jedna oooooo
np ja jestem dosyć spokojna, tak jak mój facet.. i to jest właśnie najgorsze :O

ja ze swoim jestem kupe lat , 4 lata mieszkamy i ślub mamy zaplanowany, takie ciągoty miałam dawniej jak chciałam sie wyszumieć bo przy moim nie można poszaleć

Gość taka jedna oooooo
no to tak jak ja.. tez jestem ze swoim 4 lata, ale slubu jeszcze nie mamy zaplanowanego bo ja mam dopiero 19 lat :O i nie wiem jak to bedzie... czy ja wytrzymam z nim jeszcze :( ale boje sie ze pozniej bede tego zalowac.

Gość tfuyuhij
ja mam pol tego pol tego ;] ale w takiej stytuacji , wybralabym pierwszego , bo sama jestem w miare spokojna i bardzo zadko zdaza mi sie imprezowac

Gość taka jedna oooooo
ja tez jestem spokojna, wiec dlaczego ciagnie mnie do imprezowicza :O :( ehh

ja wybrałam i nigdy nie będzie doskonale na 100% tamci przebojowi - trzeba wziąć pod uwagę adorują wiele kobiet i nie tylko mnie, mają u nich powodzenie i często flirtują, korzystają z życia.

Gość venim
I wlasnie na podstawie waszych odpowiedzi mozna pokazac, dlaczego jestescie takie nieszczesliwe i ciagle na facetow narzekacie. Ile juz bylo wątkow, ze "on poszedl na impreze z kolegami zamiast zostac ze mna" itp.? Ale wy i tak nic z tego nie zrozumiecie i nie wyciagniecie wnioskow.

Gość 2 w 1 proszę ale bez tej
ciotowatości:o A tak na serio to naprawdę trudno wybrać bo i ten kusi i ten nęci:P Chyba najlepiej mieć obu ich naraz;)