Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavi lavi

Jak dac do zrozumienia gosciowi,ze chce byc jego kochanka??

Polecane posty

Gość lavi lavi

Tylko nie wyjezdzajcie z dziecinnymi tekstami w stylu,obciagnij mu na miejscu itp. Czekam na dojzale posty,nie od szczeniakow,od doswiadczonyc kochankow

Gość lavi lavi
Widze,ze tu tylko kazdy tylko gada otym jaka alo jakim to kochankiem sie jest,a wiec czekam,jak to bylo uwas?????Jak sie zaczelo

Gość loloo
powiedz mu od razu a nie krecisz nie am nad czym sie zastanawiac albo albo proste albo cie zjedzie albo cie no ten teges

Gość mrymrymry
obciagnij mu na miejscu ;-)

Gość lavi lavi
movering-bardzo mnie ciekawi twoja przeszla sytuacja,mozesz jednak cos opowiedziec??

Gość loloo
ja pamietam jak kiedts smigalem do typiary ale niestety kontakt sie urwal trzeba umiec zagadac i mowic odpowiednio na ten temat bo plochliwe laski sa

Gość lavi lavi
to cyba ty ja podrywales a nie ona ciebie

Gość loloo
jestes kobieta i nie chwytasz tego na darmo go nize zapraszala zeby kompa naprawic

Gość lavi lavi
Ok juz rozumiem,czyli ona prosila o pomoc,kurde odwazna babka z niej,ja sie boje,ze jak go ocos poprosze ,to jego zona sie zczai

Gość loloo
jak wiesz ze facet jest gotowy na to zaden problem masz 4 kola mozesz pwiedizec zeby cos tam obejrzal a pozniej samo leci chyba nie masz 15 lat

Gość lavi lavi
hheheh mam 4kola,ale naprawy naleza do mojego meza

Gość loloo
hehe sorki myslalem ze faceta nie masz to co innego musisz sama pomyslec jak go sciagnac do siebie i na siebie :)

Gość lavi lavi
gdybym wlasnie byla pewna ,ze on by sie skusil zdradzic swoja zone,to bym go po prostu wziela za reke do sypialni,ale boje sie zimnego pryszncia w stylu,ja nie zdradzam zony,wyszlabym na idiotke,panowie powiedzcie mi jak poznac po facecie ,ze chcialby sie zemna przespac??

Gość lavi lavi
w sumie to niemam faceta bo zyje w martwym zwiazku,nie sypiamy ze soba od paru miesiecy

Gość loloo
tego ci nie powiem bo zaden facet takich znakow mi nie dawal i lepiej zeby tak zostala ale moze ty mu daj jakies

Gość lavi lavi
jak narazie zaczelam ubierac i malowa

Lavi - oczywiście znacznie prościej wypiąć doopę przed innym jak suka w czasie rui niż zainteresować się swoim związkiem ale w sumie ani mnie to grzeje ani ziębi. Chcesz się zeszmacić to po prostu mu powiedz, że Cię kręci - jeśli myślisz, że uwodząc go jakimś wymyślnym sposobem zdobędziesz jego szacunek to jesteś w błędzie. Żaden normalny facet nie będzie szanował kobiety która mu sie sama podkłada :P

Gość przykładny mąż m
Daj mu dyskretnego całuska, powiedz że chcesz mu coś powiedzieć "na uszko" pocałuj go dyskretnie jeśli ma trochę oleju w głowie na pewno da mu to trochę do myślenia :-) Pozdrawiam Cię serdecznie i czule,sposób sprawdzony :-) pużniej wszystko się samo poukłada, Twoje szczęście jet zawsze ważniejsze od tego co mówią i myślą inni..