Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garbysia 0202

Ile przytyłyście w ciąży ?

Polecane posty

ja koncze 36 tc i przytylam 18 kg, ale mam ogrooooomny brzucho,poza tym w nogach mi nie przybylo, troche w bioderkach no i piersi skoczyly mi z A do C :)

Gość majaleks
to widzę, że nie tak najgorzej u mnie:) ja jestem w 37 tyg i uzbierałam 18 kg. Dodam, że wazyłam 51 kg przed zajściem w ciąży i chciałam przytyć na wszystkie sposoby...ale już starczy..nogi mam jak od słonia:) może po porodzie się to jakoś ładnie rozłoży??+ćwiczenia..

Gość wrzesniowa mamma
koniec 33 tc i 12,5 na plusie, sporo zwazywszy ze do chudzin przed ciaza nie nalezalam, mam nadzieje ze wiecej niz 15 kg na koniec nie bedzie... na szczescie tyje regularnie od poczatku ciazy, jakies 1,5-2,5 kilo na miesiac wiec nie sadze zeby nagle mialo mi wskoczyc z 10 kg ;)

Gość ingaga
39 tc i 8,5 kg na plusie :)

Gość Justyna 1981
kurcze ja mam 175cm przd ciążą wazylam 70kg teraz jest 19tc i 7kg na plusie :( kurka musze uwazac!!!

Gość dużo za dużo przytyłam
bo prawie 20 kg, ale żarłam jak prosiak, bo tak byłam głodna:O jadłam w dzień i w nocy zwłaszcza na początku ciąży w sumie na to ile jadłam to i tak dobrze, że tylko tyle przytyłam, bo ktoś z tendencjami do tycia przytyłby na pewno ze dwa razy tyle co ja

Gość tinturintu
przed ciaza pierwsza 60 kg przytylam do 90 dwa m-ce po porodzie 55 druga ciaza przed 70😭 a w dniu porodu o zgrozo 103 4 m-ce p porodzie mam 80 kg:(

Gość tinturiontu
aaa no i za pierwszym razem nie karmilam i lecialo w dol teraz karmie i waga stoi mimo diety i sportu

Gość ineskaaaa
a ja przytylam 38kg

Gość maryś...kolejna ktora
nie wie co oznacza słowo "bynajmniej".:O

Gość 7 KILO W PIERWSZYM MIESIACU
a teraz 33 tydzien ciazy i wsumie 14 kilo :/ i chcialam dodoac z emam tez cukrzyce ciazowa :(