Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka78

Kochhanka męża

Polecane posty

Gość oliwka78

Witajcie, podpowiedzcie proszę jak zniszczyc dziewczynę która dostawia się do męża i próbuje rzozbic udany związek!?

Gość eee jak taki udany
to czego sie boisz? Nie uda jej sie.

Gość oliwka78
no niestety prawda jest gorzka!Już to zrobiła!Mąż już się otrząsnął i jest z nami(mamy dwoje małych dzieci) przeprosił błagał o wybaczenie i teraz bardzo się stara abym odzyskała zaufanie.Doszło jednak mędzy nimi do kontaktu fizyczneo a ja nie mogą sobie z tym poradzi!Bardzo go kocham!Jest to tak bolesne i świeże że potrzebuję zniszczy tę dziewczynę,może przyniesie troszkę ulgi!

Gość sikuuuuu
ja pierdzielę, współczuję... zabiłabym dziada

Gość hshuaki
dziewczyne??a co mezus opieral sie jak mogl ale jednak nie dal rady??prosze cie...zalosne sa kobiety ktore obwiniaja o zdrade ta druga kobiete...

Gość asica ddddd
zostaw skurwysyna który nie wie gdzie jest jego miejsce i zajmij sie soba ... w miedzy czasie wykorzystuj go i zniszcz:)

Gość oliwka78
każda sytuacja jest inna.Faktycznie on nie jest bez winy ale ona była tak nachalna,że stało się!Byłam w ciąży,na hormonach trochę fochata itp.On jest naprawdę wspaniałym człowiekiem!Pogubił się ale zrozumiał jaki błąd popałniłi,jak mnie skrzywdził!Poradźcie proszę jak zniszczyc tę k... Okropne jest to,że ją często widuję i mam taką ochotę coś jej zrobic!Jestem osobą kulturalną i tak też chcę to załatwic.Poradźcie proszę jak.

Gość sejsek
odpuść Jej, tak to się zbłaźnisz, skoro ona jest nachalna a mężuś jak mówisz jest taki super i zrozumiał to sam sobie z nią poradzi krótko i zwięźle..... a jak nie i powtórzy sie to znowu to masz odpowiedź. Samo życie.

Gość oliwka78
dziękuję Sejsek!Może to racja.Muszę teraz sobie sama poradzic z tym co siedzi w mojej psychice.

Gość sejsek
wiem że to ciężko. Ja mam 33 lata i taki numer wyciałem swojej dziewczynie - wcale nie tłumaczę Twojego męża, to jest podłe i tyle... fakt że to zrobiłem jak nie bylismy ze soba - odpoczywalismyy od siebie, ale zrobilem to 2 dni po rozpoczeciu tej przerwy wiec.... SZKODA GADAĆ. Czasami sam nie moge na siebie patrzec. Kopnęła mnie w dupe i miała rację. Najgorsze jest to że ja od roku nie mogę dojść do siebie. Byłam WSZYSTKIM NAJLEPSZYM CO MNIE SPOTKAŁO W ŻYCIU DO TEJ PORY i nie chcę nawet mysleć że kiedyś wogole będę z kims innym - jak dla mnie to jest / byl ideał dziewczyny. Nadal mam jej fotki na tapecie w telefonie kompie, Jej głoś mówi mi że przyszedł sms... PRZESRANE sie pozbierać z czegos takiego jak sie wie ze samemu sie narozrabiało i nawet nie wim po co to zrobiłem - nie mam pojęcia... Była brzydka durna a ja chyba z ciekawości jak to jest z inną ... bo moja B... była moja pierwszą mimo że młody nie jestem :) WIĘC nie wiem czy warto słuchac rad takiego dupka jak ja :)))

Gość tagine
Zachecamy do wyprobowania marokanskich naczyn ceramicznych tagine przeznaczonych do gotowania na ogniu. Poznaj tajniki arabskiej kuchni. www.marokostyle.com

Gość twój mężuś zrozumiał
tylko tyle żeby zadawać się z panienkami które będą dyskretne i nie będą urządzać jazd i scen. Najlepsze w tym celu są mężatki. I koniecznie spoza kręgu wspólnych znajomych. A ty żyj dalej w swojej iluzji że to wszystko przez tą dziwkę a twój dziubdziuś tylko sie pogubił.

Gość na allegro mozna kupić
16:50 [zgłoś do usunięcia] tępa suko zdradził cie zupełnie bez powodu? moze juz miał dosc tym ze go olewasz a on musi tylko tyrac na ciebie i bachory? zdrada występuje tylko wtedy gdy w związku jest coś nie tak...moze porozmawiaj z nim? czy lepiej sie mścic? skoro szukasz zemsty znajdziesz ja,ale to nie zmieni kłopotów w waszym cholernie szczęśliwym związku, barrrddzzzooo musiałaś byc k**wa zajęta ze nie widziałaś ze z nim jest cos nie tak. A ty czyjemu mężowi obciągasz pod biurkiem, że tak sie uniosłaś? A nie, chyba pomimo obciagania cię olał co? Tępa suka to taka, co liczy, że jak połknie, to on rzuci rodzinę i się z nią ozeni.

Gość oliwka78
rozpętała się jakaś śmieszna dyskusja kto bardziej naiwny kto mniej!Prosiłam o pomoc w tym jak mogę skutecznie dokuczyc tej k... aby pocierpiała tak jak ja a może bardziej.Jeśli moacie jakieś dobre sposoby to podpowiedzcie proszę a nie oceniajcie przypadku.Dzikuję