Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość citric

Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość citric

Od 4 miesięcy spotykam sie z chłopakiem. Jest nam wspaniale i bardzo go kocham. Lubimy się pieścić ale robimy to tylko przez ubrania. Ostatnio mój chłopak zapytał czy chciałabym zobaczyć jego penisa . Dużo o tym rozmawialiśmy i doszłam do wniosku że bardzo tego chce, ale nie wiedziałabym co zrobić gdy on by ściągną spodnie. :( PROSZE WAS, POMOCYY ! :(

Gość tak jesteś najpiękniejsza
:)

Gość tak jesteś najpiękniejsza
i do tego z błędami pisze :O

Gość maechnik
mozemy za ciebie potrzymac jego penisa i wiemy co z nim zrobic. no dalej dziewczyna bierz go do buzi masz juz 15 lat a to wstyd nie miec jeszcze penisa w buzi, nie mowiac o dloni.

Gość citric
i co po tym jak go wezmę ?

Gość ja nie mogeeee
lol. zapytaj go, co chciałby, zebys robiła.. :D albo popros, zeby poprowadził Twoją rękę.. ;>

Gość maechnik
co po tym jak go wezmiesz? bedzisz super zajebista i wyczesana! pozniej mozesz zacac tez brac inne fiuty, to bardzo modne ostatnio.

Gość citric
ej.. -.-' zależy mi na poważnych odpowiedziach.. :/

Gość citric
a poza tym wcale nie mam zamiaru brać go do buzi :|

Gość maechnik
ale to jest powazna odpowiedz! jaka chesz inna? po wzieciu do ust staniesz sie dorosla suka. Pasuje? albo - wez do buzi i idzicie tak do biblioteki pokazcie pani bilbiotekarce czefo sie nauczyliscie w szkole. bedzie standing owejszyn!

Gość citric
suką stałabym się jakbym brała do ust każdemu -.-' i wcale nie chce brać go do ust.. poprostu chciałam się dowiedzieć co z nim zrobić jak już ściągnie spodnie.. czy naprawde tak trudno odpowiedzieć poważnie ??? ;/

Gość maechnik
zaniesc tatowi

Gość maechnik
jak nie wiesz dziecko co z nim zrobic to iddz do piaskownicy si pobaw, usiadz do lekcji a nie zawracasz dupe sprawami dla ludzi doroslych. Masz ojca i matke? Skoro jestes taka dorosla ze mozesz sie seksic to pogadaj z rodzicami na pewno nie beda mieli nic przeciwko. Chcessz byc odwazna i dorosnac do momentu? To taka badz a nie cwaniakujesz.

o, widzę że maechnik wszystkich krytykuje ;] ale co do tej sprawy to chyba ma racje ;P Nie powinnaś myśleć o takich rzeczach w tym wieku ;o ej dziewczyno, powiedz mu że wolisz poczekać :)

Gość Milaszka
Poczekaj do slubu

złap, nie za wysoko, nie za nisko i poruszaj w dół i w górę. a najlepiej popros go, zeby ci pokazal. a i mam nadzieje, ze 94 to nie twoj rocznik? bo jesli tak, pojde do wiezienie :D