Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghj

juz chyba nigdy nie bede miec faceta...

Polecane posty

Gość dfghj

mam 18 lat i nigdy sie nawet na randke nie umówilam:( kolegów tez wogole nie mam żeby tak siąśc i pogadac...mam tak niskie poczucie wartosci ze wydaje mi sie ze na nic nie zasluguje ;( przeciez to juz nie normalne miec 18 lat i nie miec zadnego chlopaka....

Gość a jaj mam 24 lata i też nie
mam faceta;)I wcale nie czuje się źle z tego powodu:P Jeszze będę miala dość facetów,Ty zresztą też:o

Gość dfghj
nawet narazie sie nic nie zapowiada...wiec wole nie myslec po jakim czasie komus bede potrafila zaufac, bo u mnie trudno o zaufanie..a z moja psychiką to znajac zycie jak sie ktos bedzie chcial ze mna umowic to juz bede podejrzewala ze ma nie szczere intencje:O

Gość fredek
młodziutka jesteś na pewno jakiś nawiedzony i desperat :P :P :P :P znajdzie się :D

Gość wawelski
jesteś fajna laska to se faceta znajdziesz

Gość girlfromipanema
hmmmm

Gość doonoaaa82
mam siostre ktura ma 19l i terz nie maiła jeszcze chłopaka nawet jak miała okazje z siostra cioteczna isc na dyskoteke to nie chciała tylko szkoła i dom nic wiecej.nie martw sie mysle ze przyjdzie taki dzien ze spotkaz kogos nawet niebedziesz sie tego spodziewac czasem warto poczekac na prawdziwa miłosc pozdrawiam i cierpliwosci

Gość gffdfggffg
gowniara 18 lat i najwiekszy problem to ze nie ma chlopaka. to jest żenujące jaka glupia i rozpuszczona jest teraz mlodziez, tylko chlopaki we lbach.