Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shee88

Luty 2010 !! -

Polecane posty

W oczekiwaniu na dzieciaczka .. Ktoś się przyłącza ? :-)

Gość Monia.
ja sie przyłanczam:)

Gość Monia.
to dopiero poczatek na usg jest malusienki zarodek mam przyjsc za dwa tygodnie i lekarz wszytko powie:) a ty shee na kiedy masz? masz dzieci czy to pierwsze

Paulinka bardzo chętnie ! dzięki !! :-) Moni mi wypada 2 stycznia z moich własnych obliczeń ;-) Na razie dowiedziałam się, że w ciąży jestem na pewno. Za tydzień idę do gina i wszystkiego się dowiem ..aaaa i zobaczę ;-)

Tfu ! 2 lutego a nie stycznia ! Chociaż teraz sobie obliczyłam i jak byk wychodzi 5 luty :-) Ok przenoszę się do dziewczyn na topic.. Monia dołącz do nas ! :-)

Gość mama 22
a ja mam synka z 14 lutego ale 2008 :D taki owoc miłości ... ;)

Gratuluję !! Wspaniały prezent na Walentynki!! :-)

Gość mama 22
dziękuję... ;) mąż nawet chciał mu dać na imie walenty ale jakos go ubłagałam na Jakuba :D:D:D

Kuba ? Hehe moje ulubione imie męskie ! Mam nawet miśka, którego mam od urodzenia i on odkąd pamiętam miał na imię Kubuś (i wcale nie Puchatek ! ;-) ) Także u mnie jeśli to będzie synek to ..wiadomo jakie imię dla niego wybiorę :-) Gorzej dla dziewczynki ... ;-)

Hej ! Ja właśnie się dowiedziałam dziś że jestem w ciąży wynika więc z tego, że jakoś w lutym będę rodzić;) Ta ciąża to dla mnie totalne zaskoczenie ... Jeszcze nawet nie byłam u lekarza....w sumie to zapisana jestem dopiero na połowę lipca....myślicie ze będzie to można przyspieszyć jakoś?? W ogóle to jestem przerażona... i za bardzo nie wiem jeszcze co o tym myśleć...

Gość ciezarokwa
to ja tez sie dolaczam wczesniej wpisalam sie na styczen ale mi sie pomylilo:( teraz wiem ze luty jutro ide do poloznej to sie dowiem dokladnie. Z moich oliczen wyszlo ze na 11 lutego. Mam juz synka z lipca 2008 a teraz pragne oczywiscie zdrowego dzidzusia a jak sie uda to dziewczynke...chyba kazda kobieta mazy o parce :):) jak sie czujecie dziewczyny?macie mdlosci?ja jak narazie mam i to spore ale nie wymiotuje...duzo rzeczy mi nie samkuje np.tych co jadlam przy synku ;/ Jeszce troche i bede najszcesliwsza mamusia na swiecie. :) wszystkoe mieszkacie w Polsce?? ja mieszkam w UK i tu jest troche inna opieka medyczna w ciazy jest normalnie 1 usg a 2 jesli sa jakies watpliwosci. Jesli chodzi o porod to tutaj nie narzekam kazda kobieta ma swoja sale i polozna ktora od niej nie odchodzi :) mis ei podobalo mimo ze bardzo sie balam porodu. Piszcie jak sie czujecie w nowym stanie :) :P. Zalozyliscie juz sobie kalendarz cizy dzien opo dniu? mi wyszlo ze jutro zacznie sie 7 tydz. jest tam duzo fajnych informacji ile dziecko wazy i jak sie rozwija. Barzdo fajnie sie to czyta w ciazy:) pozdrawiam