Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spice up your life

wlasnie otworzylam drugie piwko... czuje, ze zyje

Polecane posty

Gość spice up your life

:)

Gość zalotnika przetestuje
no to Twoje zdrowie;)

Gość czesio zgubił przekliniaka
Czesio też chce piwko:-)

Gość spice up your life
masz czesio, zwazywszy na moja dawna sympatie do Ciebie... czestuje ;)

Gość Serce i stal
Piszę, gdyż... Brakuje mi: miłej dziewczyny, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, na randkę. Dla której będę ważny o poranku, gdy na dworze jeszcze mroźno i po południu, kiedy słońce chylić się będzie ku zachodowi. Dla której ja będę TYM JEDYNYM i która dla mnie będzie TĄ JEDYNĄ. Numer buta: nie, proszę, nie żartuj :-) Wzrost: 178 centymetrów. Waga: 70 kilogramów, schudłem w ostatnim czasie bardzo. Chcę przytyć :-). Region: Warszawa, Polska, najpiękniejsze z polskich miast. Partner: ktoś się pojawił, ktoś zniknął... Każdy coś daje, by zaraz to zabrać. A gdy ja chcę dać, ucieka i porzuca prezent. Prezent serca. Albo zabiera go i nie mówi "dziękuję". Ucieka długo, daleko i bezszelestnie. Kolor oczu: brązowe. Kolor włosów: ciemny brąz. Wykaształcenie: student. Życie studenta nie jest łatwe. Rano na uczelni, wieczorem w klubie. Po południu... Właśnie, co ja robię po południu? Panoszę się po mieście... Często można mnie spotkać w Ogrdzie Saskim. To moja odskocznia od życia codziennego, namiastka wolności dla skołatanego serca i duszy... Dowcip, który wywołał u mnie szczery uśmiech: 3 stycznia 2006 r. W akademickiej stołówce rozmawia trzech studentów. - Ja Sylwestra spędziłem na Kanarach. Mówię wam, super laseczki, kąpiel w morzu, drinki z parasolkami, cudo. - zagaja pierwszy. - A ja - przechwala się drugi - byłem w Alpach. Narty, dziewczyny zarumienione od mrozu, grzane wino do łóżka, cos wspaniałego. A co ty robiłeś ? - pyta trzeciego. - A ja siedziałem razem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego gówna. Najkrótszy dowcip: Profesor Andrzej Lepper. Ulubiona Muzyka: trance, techno, rock. Papierosy: nie palę. Alkohol: piję rzadko. UWAGA______________________________________ Nie chcę, abyście odbierały to jako konkurs ... Każda DZIEWCZYNA jest piękna, ale ja poszukuję tej dla SIEBIE.... Nigdy bym nie przypuszczał, że będę zamieszczał na takim portalu jak ten ogłoszenie tego typu. Nigdy nie miałem problemu jeśli chodzi o dziewczyny, ale mam problem jeśli chodzi o tą jedną, właściwą dla siebie :( Zabrzmiało to pewnie, że jestem jakimś kobieciarzem .... ale to nie to miałem na myśli. _____________________________________________ Książki: czytam zawsze do połowy. Uwielbiam: siedzieć na parapecie, gdy nikt tego nie widzi, pytać o drogę, odbywać spacery, spać, całować się (tylko dla wybrańców), czuć na szyi ciepły oddech (tylko dla wybrańców), jeździć samochodem (za kierownicą), dobre perfumy, białą bieliznę, białe skarpetki, szybkie samochody, czarujące dziewczyny, moje życie. A Ty? Masz ochotę mnie poznać? Profil na NASZEJ KLASIE, jest tam jakieś moje zdjęcie... http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

Gość spice up your life
zalotnikowa kobieto Twoje rozwniez :classic_cool: bys w koncu kogos pozadnie przetestowala :classic_cool:

Ojoj jak pięknie napisane

Gość spice up your life
gosciu nie wiem ktory to Ty na tym zdjeciu, ale nawet nie zamierzam tego dochodzic, gdyz zaden facet z obrazka powyzej nie jest w moim typie

Serce i stal powinieneś pisarzem zostac

Gość spice up your life
sympatia Czesio dlatego dawna, poniewaz dawno nie ogladalam wladcow much :) a moglbys przyprowadzic marcela? w nim sie skrycie kochalam :) ❤️

kochana poznalam nie jednego;) ale zaden mnie godzien:D

Gość spice up your life
rozumiem... w takim razie wypijmy za nowo poznanego jak najbardziej godnego :classic_cool: piwa w gore!

Marcel gdzieś polazł z pułkownikiem i zostawili mnie samiutkiego:-(

Gość spice up your life
3 } dopiero co zjadlam wiec nie mysl, ze zazdraszczam pizzy :P ale smacznego oczywiscie!

Gość spice up your life
czesio } szkoda :( myslalam, ze w koncu go poznam 😭 nic to... ty tez jestes cool

hhaha no to zdrowie:D potencjalnego przyszlego;) a swoja droga co tam smakujesz??:D

Ale ja taki malutki i chudziutki jestem, podtuczcie mnie trochę:-(

Gość spice up your life
lech premium sport!

Gość spice up your life
wypij piwko ode mnie a "3" na pewno nie omieszka poczestowac Cie pizza ;) troche kalorii Ci wpadnie!

lubie ludzi z poczuciem smaku;) ale wole desperadosa:D

Gość spice up your life
desperados? nie pilam :classic_cool: kojarzy mi sie tylko z Bandera ;) ja lubie ludzi z pojebanym poczuciem humoru :classic_cool: 3 } poczestuj Czeslawa bo chudziny niebawem nie bedzie widac ;)

Gość ja też lubię piwko najbardziej
to jabłkowego Redsa,szkoda tylko,że po piwie tak kurewsko chce się lać,nienawidzę tego😡 Normalnie co minutę latam do wc:oDlatego unikam piwa choć je lubię:(

rozkosz w ustach:D sprobuj genialne jest;) a co do poczucia humoru to zdaje sie za ja dozyc dowciapna jestem;):D

Gość spice up your life
ja też lubię piwko najbardziej } co ty glosisz kobieto 😭 to tak jakbys nie jadla, bo potem sie chce srac :O :P zalotnika przetestuje } jaka jestes to sie dopiero okaze :classic_cool: a desperados niebawem wplynie do mojego gardla skoro jest taki cool

brzmi obiecujaco;):D haha ale mowie Ci ze mna ta gwarancja jakosci;) jestem zajebiasta:D

Gość spice up your life
dobra, dobra ja sobie tez tak mowie :classic_cool: i jakos nie wszyscy tak twierdza 😭:P no to co? pijesz tez cos? czy o suchym pysku? ja z abstynentami nie gadam :classic_cool:

heh a wiec co oszukuje sama siebie:P nie nie mowie Ci ja fajna doopa jestem kazdy ze mna gadac chce;) jasne ze pije:) desperadosa rzecz jasna zaprawiam sie przed wyjsciem...wiesz rozchwytywana jestem kazdy chce sie ze mna przyjaznic i wychodzic;):D

Gość spice up your life
gowno to nie alkohol :O o. i co teraz obszczymurze? wypierrrdalaj stad i zowąd rozschwytywana mowisz? :classic_cool: cos mi tu sciemniasz :P jak kogos wszyscy lubia tzn ze jest falszywy bo ze kazdym sie zgadza i lize dupe :classic_cool: :P