Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragonkaa

Prawo jazdy a instruktor

Polecane posty

Gość dragonkaa

Dzisiaj chciałam się zapisać do instruktora, lecz nie znam żadnego, pani w sekretariacie przepisała mi jakiegos. Chcialam przy okazji wziac numer telefonu do tego instruktora, lecz pani powiedziala ze ten pan sie wypisal, ale teraz znowu wrocil i niedlugo pewnie poda. Mam watpliowsci co do tego instruktora, bo ma bardzo duzo wolnego czasu, czyli to ma znaczyc ze nikt nie chce z nim jezdzic? i dlaczego sie wypisal? boje sie ze jak zacznie na mnie hukac, a moze nic nie umie uczyc? jak myslicie?

Gość pada deszczyk
jeżeli będzie na ciebie krzyczeć to już na kolejne jazdy do niego się nie zapiszesz proste

Nic sie nie boj:) Umow sie na \"jazde probna\" jesli instruktor Ci sie nie spodoba (bedzie opryskliwy lub nie bedzie potrafil Ci nic wytlumaczyc) po prostu zmienisz go na innego:)

Gość i dobra rada jak
bedzie krzyczal to zmien instruktora od razu !!! Ja cale 3 miesiace jezdzilam z palantem, ktory dasrl po mnie ryja (ja na niego tez). W konsekwencji, pomimo zdanego egzaminu mam jakis uraz do jazdy samochodem i nie znosze jezdzic :(

Gość dragonkaa
No tak, ale pani w sekretariacie wpisała mi już 5 jazd z nim po 2 godziny, więc jakby mi się nie spodobał po pierwszej jeździe to muszę te 5 razy z nim co najmniej wyjeździć?? A nie jest podejrzane to, że ma multum wolnego czasu?;/

Gość karooolinaaa
a ja mam pytanie: wolicie jezdzic z mlodymi(np. dwadzieciapare lat) czy ze starszymi instruktorami??

Gość Kociczkaaaaa
mój miał 33lata,był niezmiernie opanowany i cierpliwy i przystojny ale i niestety bardzo mi się spodobał... najważniejsze żeby był tylko instruktorem bo można wpaść w niezłe bagno...:/ zależy co kto lubi, ja wolałam żeby troszkę na mnie krzyczał bo wtedy jakoś lepiej łapałam.

Gość wszyscy instruktorzy są do dup
y a szkół jazdy namnożyło się jak psów ja jeździłam ze starym - pierdziel, bez podejścia, darł ryja i widać było że ma dość pracy, uczył nie obowiązujących już zasad. z młodym - niewyżyty debil (zonaty i dzieciaty), któemu chyba żona nie daje, bo kazda jazda to maraton seksualnych podtekstów i końskich zalotów.

kociczkaaa chcesz namiary na młodego? on chyba lubi takie słodkie debilki które zamiast na kurs przylazły na flirtowanie. Ja nie lubię - i już mnie to wkurwia.

Gość Kociczkaaaaa
daruj moja droga od debilek, ja poszłam na kurs po prawko i je otrzymałam...więc proszę cie... ja wcale nie jestem zadowolona z tego wszystkiego i staram się o tym nie myśleć.Ale myślę ze oni tu postępują źle, i jak mówisz są do dupy...porównaj dziewczyna która mówi do takiego na "proszę pana" a on do niej na "ty" nie wiem kto tu jest bardziej nieodpowiedzialny,wplątując się we flirty(a to się dzieje i nikt mi nie powie ze nie), dwudziestoparolatka czy żonaty i dzieciaty jak mówisz dorosły facet.

wybacz ale już mnei krew zalewa jak czytam wypowiedzi o "przystaojnych instruktorach" - tak to zabrzmiało więc sorry - jakbyś była jedną z tych pustych panienek prawo jazdy po długiej męczarni też zdobyłam a co do drugiej twojej wypowiedzi - jakbym czytała o sobie i tym "panu"

Gość dragonkaaa
A mam jeszcze do was pytanie: czy zapisujac sie na prawko znalyscie swoich instruktorow wczesniej lub wam ktos ich polecil czy tak jak ja, na cel pal kogo dadza??

Gość dragonka...
nie musisz wyjeździć z tym instruktorem wszystikch lekcji, jeżeli Ci się nie spodoba to zawsze możesz zmienić instruktora, w każdym dowolnym momencie.

Gość dragonka...
pani w sekretariacie będzie musiała wybrać Ci innego instr.nawet po 2 godzinach, jeżeli Ty tak zdecydujesz.....Mój mąż jest instr. więc wiem co piszę