Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26lat minelo

cale zycie chyba bede sama

Polecane posty

Gość 26lat minelo

smutne:(

Nie martw sie :) Zycie potrafi zaskoczyc. Nie smuc sie juz, idz na base albo do kina. :)

Gość ppapappapappa
wiitaj w klubie nigdy nikogo, nikt nie przytula, nie dzwoni,,, ja nie wychodze, zero znajomych

Gość tez sama
przynajmniej cie pociesze i powiem ze ja tez całe zycie sama :) tez 26 lat mineło zero znajomych zero kolezanek i do bani :/

Gość tez sama
znaczy ze jest nas wiecej :)

Gość GHHJOPPKWZ
tez tak mam ,niby fajna osoba ze mnie,mam duzo znajomych ale nie takich bliskich by np umawiac sie z nim ,dzielic problemammi.czuje ze najlepsze lata trace na siedzeniu takim w 4 scianach

Gość tez sama
dobra ale ten czas to chyba był najwazniejszy co nie ?? młososc :P

nieebieskooka hmmm.... chcialabym wierzyc, ze masz racje ale 120 lat to raczej nie bede zyla czemu kochanie ja będę :)

Gość siapppjigffghfgh
ty samotna ona samotna to nie mozecie sieu mowic na kawe?lub na piwo albo do klubu jakiegos??? ja pikole co za problem.poznacie siebie moze sie zaprzyjaxznicie a moze poznace tezk ogos w klubie...a nie tylko isedizeci zanudzac przed kompem jakie macie zycie do bani!!na własne życzneie chyba!!!

Gość GHHJOPPKWZ
wychodze do klubow i nikogo nie poznaje

Gość tez sama
jest ktos z wielkopolski ?????;)

Gość GHHJOPPKWZ
co mam łazic i zagadywac obcych kolesi lub laski?

siapppjigffghfgh - ciesze sie, ze Ty nie masz zycia do bani. zawsze to o jedna przynudzajaca osobe mniej. jak sie dobrze upre to moze i 100 przezyje. a jak. trzeba sprobowac :D

Gość siapppjigffghfgh
nie zagadywac obcych tylko tutaj tyle samotnych osob.a przeciez mozna sie umowiec na piwo nie???korona z głowy nie psadnie a poznac mozna zawsze nowych ludzi;)

Gość sejsek
heh a ja mam 34 lata i co mam powiedzieć, przez pierwsze 31 nikogo, nawet bliższych znajomych w sumie jacys tam kumple byli..., później 3 lata dziewczyna - super było, ale nie wiem jak to sie stalo - kopneła mnie w dupsko i od października znowu sam,,,, i tak mi juz zostanie, cholera bo nie zaufam juz drugi raz kobiecie, nie wspomne o tym że ciągle o Niej myślę, mam zdjęcia na tapecie w kompie i telefonie....katastrofa, ale co zrobie tak mi bylo dobrze..., a Jej chyba nie w tym związku albo sie zlękła NIE WIEM. CHOLERCIA.... lipa, mój ojciec w tym wieku to już miał 15 letniego syna czyli mnie :))) i 8 letnia córę czyli moją siostrę a ja ??? Znowu mieszkam z mauśką bo samemu w 4 ścianach mi juz zbrzydło...

Gość siapppjigffghfgh
no to juz mamy pana smutnego mamisynka i pare dziewczyn;)która pierwsza sie umówi z panem smutnym????zawsze mozna znajomymi zostac co nie??????

Ja tez nie mam przyjaciol i nigdy nie mialam.Kiedys mi to nie przeszkadzalo bo lubilam byc sama. Ale od roku mniej wiecej samotnosc mnie dobija. To jest naprawde straszne.

Noo moja mama też miała 6 letnią mnie. Ja nie wiem, nie umiem tak mrauczeć, ciagle mam wrażenie że itak się wszystko ułoży. Proste prawo - wszystko we wszechświecie dąży do równowagi :)

depeche15 - dziekuje bardzo no ja nie zaczne palic (zdazylam rzucic) ale pic to moze razem bedziemy z Katarzyna Wielka II :D sejsek - zostalam dwukrotnie porzucona przez faceta... wiem jak bardzo boli... i nie wiem czy mozna jeszcze ufac...