Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanydfsa

jestem z dziewczyna rok, nie chce uprawiac seksu

Polecane posty

Gość zalamanydfsa

ba! nie da sie dotknac, a co dopiero seks potrzebuje tego, rozmawiam na ten temat, nic na sile ... ja rozumiem, ale mam swoje potrzeby przez to wszystko mam ochote na dziwke :classic_cool: co robic ? byl ktos u prostytutki ? jak to wyglada wszystko ?

Gość tralllllla
Rzuć ją...

Gość sie wie
mam lepszy pomysł znajdz inna która ci będzie dawać dość często i dotego za freeko

Gość ihaa
dziwka zrobi wszystko co zechcesz :) idz a nie pozalujesz, 150zł za godzinke juz znajdziesz

Gość gimia3
beznadziejny ze az szkoda gadac

Gość zalamanydfsa
czysta jak zła :classic_cool: takie podchody potrwaja jeszcze duzo czasu, nie wiem czy mam tyle nerwow :(

Gość waria
powinieneś byc dumny chłopie że taką spotkałeś bo o ile się orientuję takie laski są niestety rzadkością...

Gość gimia3
ojejku jaki ty biedny jestes nerwy ci wysiada jeszcze.Jak zwykle jestes typowym samcem który mysli tylko o sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zalamanydfsa
nie ukrywam tego, chce ruchac i cieszyc sie zyciem 🖐️ spacerki i inne pierddolenie nudzi sie :(

Gość andrzej54
z perspektywy zycia, twierdze ze szkoda marnowac czas, poszukaj kogos na boku, lata mijaja ... te najlepsze w Twoim przypadku 🖐️ kiedys mozesz zalowac ze nie uprawiales seksu w swoich najlepszych latach :)

wkurza mnie jak ktoś zakłada taki temat, nie podając wieku swojego i partnerki. wtedy tym bardziej nie wiemy jak doradzić.

"poszukaj kogos na boku"- po jaką cholerę ma szukać sobie kogoś na boku? to niech już rzuci tę dziewczynę, skoro tak bardzo nie może wytrzymać bez seksu... a tłumaczenie "nie zostawię jej, bo ją kocham, ale znajdę sobie inną" jest żałosne.

Gość trenerGrubasow3
ty Cyprysek_90 oburzaj sie dalej, oni maja racje pogadaj z nia jak to nic nie da to znajdz sobie na boku jak ona jest hipokrytka to ty tez taki badz bo skoro to juz rok a ona nic to albo ja nie pociagasz albo ma cos z bania...

"zalamanydfsa ba! nie da sie dotknac, a co dopiero seks potrzebuje tego, rozmawiam na ten temat, nic na sile ... ja rozumiem, ale mam swoje potrzeby" Daj sobie z nia spokój. Sa takie egzemplarze i tyle. Coś z nia nie tak, może brak popędu albo co. Rok to chyba wystarczająco duzo czasu, oczywiście gdy oboje jestescie pełnoletni. Inaczej skończysz jak wielu innych "ugotowanych po małżeństwie". @ gimia3 "ojejku jaki ty biedny jestes nerwy ci wysiada jeszcze.Jak zwykle jestes typowym samcem który mysli tylko o sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!" LOL Tak, a ty czegos nie pozwalając robić, to wcale, ale to wcale nie myslisz o sobie, co? :D Słuchaj, jak chcesz, możesz sobie nawet nie oddychac, bo po co, ale nie wyzywaj iinnych, ze jednak chcą sobie w życiu pooddychać. 🖐️