Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afromen

Krew przy dmuchaniu nosa...

Polecane posty

Witam , pierwszy raz pisze na 4um więc sorki jeżeli coś będzie nie tak. Przychodzę do was z problemem widocznym w temacie . Ostatnio (przez weekend ) byłem przeziębiony ; katar , ból gardła i lekki kaszel. Po wykurowaniu się , czyli po kilku dniach wydmuchałem nos. Po wydmuchaniu nosa zauważyłem że smarki są wymieszane z krwią , z uwagi tego że nigdy w życiu nie leciała mi krew z nosa , bardzo się zaniepokoiłem . Od tamtej pory jest tak za każdym razem. Prosiłbym was więc o pomoc , być może wie ktoś czym może być to spowodowane i czy jest to groźne . Z góry DZIĘKI!!

jesli miales niedawno infekcje i min. katar naczynia krwionosne blony sluzowej nosa moga byc oslabione i przy dmuchaniu krwawic; nie martw sie, poczekaj, to sie uspokoi, mozesz sobie lykac rutinoscorbin zeby troszke wzmocnic i uszczelnic naczynia

Gość plus_minus
Afromen, jest kilka możliwości albo coś dzieje się z Twoimi zatokami albo masz kruche naczynka krwionośne albo zaczyna się nadciśnienie. Może kup sobie Rutinoskorbin i Ibuprom - Zatoki. Pobierz kilka dni, jeśli nie przejdzie idź do lekarza. Dobrze by było, gdybyś przez jakiś czas mierzył ciśnienie. Pozdrawiam. :)