Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mailoszek

Pomoc w wyborze odpowiednich studiów

Polecane posty

Gość mailoszek

Witam. Mam do Was bardzo wiele pytań i prosiłbym o jak najszczersze odpowiedzi.. Jestem uczniem 1 klasy liceum ( za dwa miesiace 2 ). W pierwszej klasie mamy stopniowo rozszerzony przedmioty, w drugiej klasie rozszerzaja nam do maksimum, np. norma j. polskiego w 1 klasie to 4-5 godzin, w drugiej klasie ta liczba rośnie do ok 8 w klasie humanistycznej.. historia z 3 do 5-6 itp. Jestem w klasie humanistycznej i nie dam rady juz odrobic tego co inni w klasach np mat - fiz. Zdaje sobie sprawe z natężenia humanistow i brak pracy po tych przedmiotach.. Jednakze prosze Was o pomoc w wyborze studiów.. W tej chwili już nam tak zaczynaja rozszerzać, że głowa mała a za pare miesiecy ehh.. Interesuje mnie historia polski i wos.. z tych przedmiotow najlepiej moglbym zdawac mature.. z matmy podstawe to rzecz oczywista, z rozszerz. nie dam rady.. oprocz tego interesuje mnie troche biologia.. Z historii mam ocene 4, z polskiego 3 ( tyle, ze jestem na rozszerzonym i u naszej profesor ten kto przechodzi na 2 pisze mature na minimum 50% w klasie sa tylko 2 osoby z 4 wiec ta moja 3 to nie dosc slaba ocena.. ) z wosu 4-5.. z j.obcym idzie mi srednio 3-4, biologia podobnie. Nie naleze do tzw elity ale potrafie sie przylozyc i walczyc o swoje :) Co sądzicie o prawie? boje sie, ze nie dam tam rady, jednakze od 2 lat juz rozmyslam o tym.. Strasznie ciezko znalezc prace po tym, wlasciwie nie ma szans bez znajomosci i rodziny w tym siedzacej, a jesli juz nawet, to studia sa przed tym.. Rozpisalem sie troszke i jest to napisane troszke w nieladzie.. jednakze prosze Was o rade:) O kazda.. nawet ta niezbyt przyjemna dla mnie :) Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować