Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda pomorza zachodniego

mam dość

Polecane posty

w pie...się ludzi w moje życie ,to jak mnie potraktowali... nie zapomina się ,jak można naruszyć czyjąś prywatność ,tak oczernić ,oceniać krytykować ....nie mieliście do tego prawa ,jedyna nadzieja w tym że wróci do was to wszystko ...

Gość czesio zgubił przekliniaka
A co takiego się stało?

wierzycie w to że wszystko wraca do nas ,to jak kogoś potraktujesz tak ktoś ciebie potraktuje

Gość wiosna...
szukałam pracy od kilku miesięcy a teraz znowu ludzie zaczynają mnie traktować przez pryzmat plot na mój temat a naprawdę fajna ekipa z nas,ile jeszcze będziecie znęcać się ....złamaliście prawo wobec mojej osoby i to wy powinniście ponieść konsekwencje tego co mi zrobiliście

Gość wwrrr
aster29O - tudziez oznacza 'i', wiesz o tym?

Gość wiosna...
sama idż do psychiatry albo do psychologa ,nie znasz całej prawdy więc nie proponuj lekarza

Gość wwrrr
mozna, tez lubie to slowo, tylko, wiesz, szerze wiedze 🖐️

Gość wiosna...
jak wytłumaczysz na to że ktoś zaczyna ci mówić, cytuję ,,trzeba 100 razy zastanowić się nad tym co się mówi ,bo moze usłyszeć to ktoś kto nie powinien tego słyszeć ... i co miał do tego prawo by niszczyć mi życie oczerniając mnie bo ma pieniądze ,znajomości czy tez stanowisko . ,tylko za parę słów wypowiedzianych ,zastanów się przez chwilę zanim mi zaproponujesz lekarza

Gość wiosna...
jest wolność słowa w tym kraju czy też nie...

Gość wwrrr
wiosna, czego oczekujesz od nas? przeprosin za to, ze ktos zniszczyl Ci zycie?

Gość wiosna...
oki , już i tak nic nie zrobię ,kto słucha plot to i tak nie zmieni zdania nie mam na to wpływu ,ale chociaż się trochę wygadałam ...

Gość wiosna...
nie atakuję ciebie ,problemy swoje ogarnełam ,tylko są takie chwile że wraca to wszystko ,potrzeba czasu na zapomnienie tego wszystkiego ,pozdrawiam

w kazdym klamstwie jest ziarnko prawdy!!! wiesz nikt nie gada na nikogo jesli nie ma do tego powodu!!!

Gość wiosna...
tak masz rację ale nie postępuje się w ten sposób z człowiekiem ,bo jeśli ktoś popełnił jakieś błędy to nie znaczy że robi to samo cały czas , a raz przyklejoną łatkę trudno odkleić ,prawie stracił wszystko co mam dziecko ,męża ....życie