Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modela

Ciuchy z Primarka

Polecane posty

Gość modela

Jak jest Wasza opinia o tych rzeczach. Ja regularnie tam się zaopatruję zwłaszcza na SALE :)

Gość dla dzieci
sa ok

Gość hasdue
Kocham :D

piękne mają ciuchy.. u nas na allegro są o wiele droższe niż rzeczywiście.. Ale i tak kupuję :P od butów przez ciuchy i dodatki

Gość lalalaaa
ciuchy z primarka sa beznadziejne i wiesniackie, od razu widac na ulicy jak bija po oczach primarkowe dziewczyny. szajs i tandeta...

Nie wszystkich stać na bencha :) Ja kupuję to co mi się podoba. Czasami to na co mnie stać :) Czasami mnie stać tylko na primarka, co nie znaczy, że wyglądam tandetnie :) Jak ktoś ma gust, ciuchy z primarka wystarczą ;)

Gość lalalaaa
chodzi mi o to ze maja gowniane i tanie tkaniny przez co ciuchy od razu wygladaja zle...

Gość lalalaaa
potrafie znalezc o wiele lepsze ubrania w innych sklepach a po tych samych cenach....

Ciuchy z Primarka nie sa takie zle, mam pare rzeczy od lat i sie nie zniszczyly, jedynie torebki zawsze mi sie rozwalaja. Ogolnie wole kupowac w innych sklepach, ale jesli nie mam kasy, albo potrzebuje jakiejs prostej rzeczy typu getry czy rajstopy to najczesciej tam kupuje, bo najtaniej. Tylko tych tlumow nie cierpie.

Za te cene ( a wiadomo jakie sa ceny w Primarku) sa ok.Wszystko zalezy od materialu,a beznadziejna bawelne mozna kupic tez w duzo drozszych sklepach.Lubie kupowac w Primarku,chociaz oczywiscie nie wszystko.Butow i dzinsow np.jeszcze tam nie kupilam.