Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koo.la

problem z odinstalowaniem programu

Polecane posty

Gość koo.la

mam problem, z jakies 1,5 godz temu chciałam odinstalowac program norton security, trwa to juz bardzo długo a chcialam wylaczyc komputer, niewiem co mam robic pierwszy raz tak dlugo trwa odinstalowanie programu Co mam robic, prosze o pomoc

Gość czego nie lubią kobiety
Norton internet security ma specjalny człon dezinstalujący http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039 wynika to z specyfiki programu wgryza się on w system tak aby nie mógł być zneutralizowany przez złośliwe oprogramowanie , taka specyfika trzeba czekać .... Polecam wyłączać wszystkie dziwne programy typu torrent i inne kopiująco ściągające .

Gość tzyniczna. marysia.
specyfika tego programu polega na tym ze szef Nortona antywirusa podpisal umowe z szefem windowsa o bezgranicznej przyjazni i pomocy :classic_cool: i stad te problemy :o

Marysia nie przesadzaj bo jeszcze nie sezon :)

Gość koo.la
dziekuje za odpowiedz

Gość tzyniczna. marysia.
tak pisalo na pudelku :classic_cool:

i co jeszcze pisało lub było napisane , może jakaś wróżba na moje najbliższe trzy tyg ?

Gość tzyniczna. marysia.
naprawde na pudelku pisalo wariatko :P bylo cos jeszcze o angelinie i kolejnej ciazy no i o pogodynce tefałenu tez cos bylo ale o Twojej swietlanej przyszlosci chyba zapomnieli :o moze jeszcze zaaktualizuja dzisiaj strone to dame znac :P

to dawaj bo jestem Ciekaw , przyznam że nikt jeszcze nie nazwał mnie wariatką , jak widać im starszy tym bardziej podobny do kobiety jestem :O

Gość Serce i stal
atywiry jak norton , panda, i inne, zaistalowane jako trial, czasowe, jak nie wykupisz programu za 2 stówy, to możesz w dupsko cmoknąć Jacykowa to itak to nic nie pomoże, trzeba instalować na nowo windowsa, miałem tak to wiem

Gość tzyniczna. marysia.
podejrzewam ze zaden przelom w Twoim zyciu nie nastapi dlatego nie zawracali sobie doopy i nie marnowali wolnej przestrzeni pudla szefowie na tajnej odprawie zdecydowali ze news o miesiaczce britney s bedzie lepiej wygladal na stronie anizeli temat o przegranym zywocie typa ktory podszywajac sie pod ciezarne i zgrubiale kafeterianki liczy na odmiane losu :P

to ciężarne czy zgrubiałe ;) czy jedno i drugie