Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Jakie mieliście wypadki? który miały wpływ na uszkodzenie zdrowia

Polecane posty

Moje były takie - w wieku 8 lat złamałem sobie reke na sankach - potem podskoczyłem i miałem pęknietego palca u nogi - potem wlazłem pod auto: pęknieta miednica, złamany obojczyk - a niedawno pod skoczyłem i miałem złamaną noge

a mi pod koniec lutego jakiś kretyn wyjechał na czołowe i miałam zwichnięcie tylne łokcia - leczenie i rehabilitacja ok. 2 m-cy, przez jednego głupka na drodze...

Gość gosiaczek.pl
-jak mialam 1.5 roku na glowe wskoczyl mi kogut i podziobal twarz, mam 3 malutkie bliznki po szyciu - wkrecilam piete w szprychy od roweru (siedzialam na bagazniku) - poparzylam udo wrzatkiem ale nie ma po tym sladu ........... to chyba wszystko

Gość PRAWICZEK PRZESTAŃ
ZAKŁADAC TE GŁUPIE TOPIKI.POSZUKAJ SOBIE DZIEWCZYNY I PRZELEĆ JĄ POCZUJESZ SIĘ LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hg
wybijlem sobie palca wiedzialem ze to cos powaznego zrobilem przeswietlenie . Lekarz powiedziała ze wszystko jest dobrze , nie ma złamania . NIestety okazało sie pozniej ze mialem racje wybilem tak palca po upadku z rowera ze jest on teraz caly czas krzywy . Być moze poszly sciegla nie mam pojecia . Do konca zycia bede mial krzywego palca . Kiedys zlamalem reke innym razem rozbilem glowe o ziemie. MAm blizne pod okiem

Gość manikaa
wstyd powiedzieć, 22 lata i nigdy nic sobie nie złamałam. nawet nie miałam zwichnięcia ani skręcenia. nic. wiadomo, kto ma zawsze szczęście :P

jak miałam 22 lata, to byłam po jednej operacji, zero wypadków potem dwie kolejne, zero wypadków i na starość mi sie przydarzyło, kurcze... czyli - nidy nie wiadomo

A ja wylamalam sobie zeba jedynke jak mialam 10 lat ale mam wstawiona porcelane teraz a tak pozatym to zero zlaman i jakis potluczen

Gość ALE JESTEŚ DENNY
tak rozpaczliwie próbujesz naśladować pare "sław forum" że to aż boli :O

O... A ja żadnych nie miałam. Na pewno żadnych złamań. Za to raz mi się odkleiła jakaś część oka wraz z soczewką kontaktową i miałam baaardzo opuchnięte oko przez miesiąc.

-jeden debil w wieku 12 lat przysczasł mi srodkowy palec prawej ręki drzwiami fiata 125p :O:O:O:O:O kurwa zajebie go nkiedyś teraz mam go takie "wiekszego niż ten u lewej dłoni :O:O:O😡😠😭 -drugi debil w szkole wybił lub skręcił mały palec lewej ręki :O:O😡 -miałam pękniętą kośc lewej ręki tuż przy łokciu :O

Gość 1821
kiedys wkurzył mnie maz i go kopłam w dupe i złamałam sobie palec u nogi

Gość
Jak miałam 11 lat jeździłam szybko na rowerze, przewróciłam się, poobijałam sobie kolana i łokcie :), jak mnie bolało, pamiętam ciemne plamki na łokciach.

3 tygodnei miałam łokieć w gipsie, najgorsze, że w tym czasie miałam kupno mieszkania i przeprowadzkę - zmiana adresu, wymiana wszystkich dokumentów, chodzenie i zawiadamianie o tych zmianach.. aja w gipsie i z fioletową gębą i wystającymi nitkami ze szwów

Gość szege szege
22:40 chodzenie w giBsie :D:D

Gość Żółty liść
Bo facet jest stworzony generalnie do ciekawszych zajec. Tak, zdarza sie czasem jakis niedorajda... ale co poradzisz? Mam na imie Andrzej, to fakt... ale już Ci tłumaczę podszywie... już... . Szukam dziewczyny z Warszawy lub okolic. Jestem prawiczkiem, mam 24 lata, i też mi jest z tym źle. Bardzo chciałbym już seksu, ale z drugiej strony wolał bym to że jestem prawiczkiem ofiarować swojej przyszłej wybrance. Ciągle słysze, że to staroświeckie i niedzisiejsze.... Ale powiem szczeże, że mnie to wali... niemam zamiaru zmieniać swojego zdania. I nie podoba mi się to, że w dzisiejszych czasach większość internetowych 14 latek jnie jest już dziewicami i na dodatek uważają to za całkiem normalne... No pewnie... seks jest przyjemny i każdego niezależine od wieku do tego ciągnie, pytanie tylko czy to właściwe? Przecież jeśli tak komuś na tych doznaniach zależy to można uprawiać petting, seks oralny itp nie tracąc dziewictwa, a odczuwając równie wielką przyjemność o ile nie większą ponieważ pieści się większą powierzchnie ciała. Poza tym taka forma pieszczot bardziej zbliża do siebie ludzi. Najgorsze jest to, że gdy człowiek ma problemy, dylematy związane właśnie z pierwszym razem i współżyciem zamiast dopyta się kogoś zbliskich siega po informacje do internetu. Wiem sam po sobie. A w internecie okazuje się, że na dobrą sprawe każdy z każdym się pieprzy i to bez znaczenia ile ma lat. 12 latki tracące dziewictwo? To normalka w internecie... Prawda jest taka, że wiele osób tylko się tym chwali. W rzeczywistości takie przypadki to rzadkość. A w ograniczając się tylko do internetu człowiek czuje, że jest jakiś nienormalny, zacofany albo niewiadomo co. W wielu przypadkach za te młode dziewczynki które są takie chętne i ochocze podszywają się faceci po to żeby inne dziewczyny zmieniły zdanie po przeczytaniu wypowiedzi swojej płci.... taka jest prawda... Mnie na szczęście koleżanka pomogła otwożyć oczy na to bo już niewiele brakowało i poszedł bym do łużka z pierwszą lepszą byle tylko przestać wreszcie być prawiczkiem a nie z samego faktu popędu seksualnego który niestety często sam musze zaspokajać... Od dawna szukam jakiejś wartościowej dziewczyny, KONIECZNIE DZIEWICY, tkaiej, która potrafi się zachować w każdej sytuacji, która będzie elegancka, zabawna, ładna, miła, inteligętna, wierna i romantyczna. Chcecie nazwać ją cnotka? OK Takiej właśnie szukam. Twój wiek nie gra dla mnie roli. Byle moje 24 lata ci odpowiadało. Pomimo, że mam 24 lata, według wszystkich koleżanek jestem bardzo przystojny, miły i romantczny. Czy to prawda musisz ocenić sama... każdy ma inne gusta. Nie interesują mnie jednorazowe spotkania. Jeśli to kogoś zainteresuje, lub jeśli chce ktoś popisać ze mną to prosze o kontakt na mojego maila. Tam po bliższym poznaniu podam moje dane personalne i kontaktowe. Pozdrawiam serdecznie Andrzej PS Musisz mieć minimum 18 lat. deeyjay@wp.pl Jak przedstawiciel meskiego gatunku, damskiej miesiączce mówię NIE!