Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gahaksisdujdklddddddddddddda

POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Polecane posty

Gość gahaksisdujdklddddddddddddda

czesc mam problem chcialabym posciagac pare ksiazek historycznych,szukalam jakichs stron z darmowymi ebookami ale nie ma :(( znacie moze jakies stronki?>? gdzie mozna sciagac darmowe ebooki prosze pomozcie

Proponuje wpisać na google tytuł książki i dopisać na końcu \"chomikuj.pl\" czyli np. na goole wpisujesz: \"2 wojna światowa chomikuj.pl\" do dzieł :)

Gość Żółty liść
Szukam, szukam i kurcze nie mogę znaleźć. Pogadam z tą, z tamtą, z inteligentną i ze zbyt rozrywkową, bogatą i pustą, twardo chodzącą po ziemi, dominującą i romantyczną. I nic. Era kobiet, które nie poddają się lansiarsko-wizażowo-popowym konwencjom myślenia, niestety, już dawno minęła. Gdzie podziały się kobiety pełne pasji, kobiety-matki, dobre żony, przykładne gospodynie? Gdzie są naturalne, normalne dziewczyny, które nie noszą przez cały dzień słuchawek na uszach i potrafią obyć się bez telefonu komórkowego? Gdzie są wreszcie dziewczyny, które nie zaczynają pierwszego zdania od zaimka osobowego „ja”? Gdzie znaleźć kobietę, która docenia szczerość i lojalność? Czy Wy wszystkie zawsze musicie skupiać na sobie uwagę? Usiłować za wszelką cenę być w centrum zainteresowania? Czasem wydaje mi się, że dzisiejsze dziewczyny wszelkie braki nadrabiają ciałem. I nie mylę się bardzo... ja, deeyjay@wp.pl

Gość ten lisc cos wiednie bo zielon
y byl

Gość Żółty liść
Tak, to ja... To ten, który miał nick: Zółty liść, Zeilony liść, Stal i serce... To ten z naszej klasy.... To ja, Grodzki.