Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789000

okres po porodzie

Polecane posty

Gość 123456789000

hej dziewczyny!....rowno 6 tyg po porodzie(naturalnym) dostalam okres....teraz nie mam juz34 dzien....i boje sie ze jestem w ciazy...kochalismy sie kilka razy ale z prezerwatywa no i moj partner nie doszedl we mnie...nie zauwazylam tez wtedy zadnych objawow owulacji...dodam ze karmie piersia ale nieregularnie....dokarmiam tez butelka...czy takie wahania co do okresu sa normalne?!? czy raczej moge byc w ciazy?!? poradzcie cos...jak u was bylo?

Gość Kamelon_om
no cóż....mój cykl po poprodzie znacznie się wydurzył. Przed trwał 25dni obecnie 32-35...wię c byc moze nie ma sie o co martwic

Gość kasia6oo6oo
Ja jestem cztery miesiące po porodzie i nie miałam jeszcze okresu , lekarz stwierdził , ze to normalne i nie ma się co martwic , bo przez caly okres karmienia piersia może nie wystąpić

pierwszy okres miałam 7 tygodni po porodzie a drugi dopiero 2,5 miesiaca po tym pierwszym :) spokojnie, wszystko musi sie uregulowac a na to potrzeba czasu

ja urodziłam 16.12 okresu dostałam 11.02 a następnego 11.05, więc ze sporą przerwą i też karmie troche jeszcze piersią ale też i butelką i owocki, jarzynki i kaszki, w każdym razie lekarz powiedział że unormuje się dopiero jak zupełnie przestane karmić piersią

Gość gertwa
Pierwszy okres dostałam po 5 miesiącach od porodu. Teraz minęło już 10 miesięcy a ja ciągle mam nieregularne okresy. Zazwyczaj co 30-45 dni. Karmiłam mieszanie a od misiąca już całkowicie odstawiłam córcię