Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flizkkka

Co zrobić? Pomóżcie mi proszę

Polecane posty

Gość flizkkka

Moje dziecko bardzo chce mieć kota. Wziełabym tego kota tylko że mam w domu chomika i psa i tu pojawia się problem. Jak rozwiązać to technicznie? Pies zje kota a wczesniej kot zje chomiki? Jak zabezpieczyć chomiki? Czy mały kot jest w stanie uciec przed psem? Może przesadziłam z tym zjedzeniem bo to mały psiak, ale bedą się gonić dookoła domu. Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać czy lepiej darować sobie kota?

Gość Dortmunda27
O chomiki nie ma sie co bac. Wystarczy ze na akwariu polozyc ciezka szybe a na to jakas doniczke czy cos. Jezeli chodzi o psa i kota.. Ja bym sie nie zdecydowala na taki uklad- zwłaszcza jezeli masz małe mieszkanie. Sama mam kota, mieszkam w mieszkaniu dwupokojowym o powierzchni 48 m2 i powiem ci ze jak przyjezdza do mnie rodzinka z psem to mój kot jest biedny a do tego caly czas jest hałas. Mój kot wchodzi wysoko na meble albo na lodowke i tam siedzi, nie podejdzie nawet do miski ani kuwety bo tak sie boi. Odradzam ci wziecie kota. Bedziesz miala na prawde ciezko no i kot bedzie w stresie zyl caly czas. CO innego jak w domu pierwszy by byl kot a potem wzielabys psa. Ale na odwrot to nie. Kup dziecku zabawke jakas na baterie co miauczy i wyglada jak kot, ale absolutnie kota nie bierz. Do tego pamietaj- kot bardzo niszczy. U mnie caly komplet wypoczynkowy jest podrapany, tapety obdarte.

Gość flizkkka
ech chyba macie racje. dziecko juz za duże na interaktywne zabawki, ale kota też nie bedziemy mieć. Przynajmniej na razie. Dziekuje i pozdrawiam

my mielismy 2psy i wzielismy kota i to kot ustawial caly dom:) psy nasze ganiaja koty ale tylko obce,swojego nie ruszaja.