Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana_ja

szok... co robić...zaklopotana

Polecane posty

Gość zdruzgotana_ja

eeehhh moj chlopak strasznie wkurzyl sie na mnie poniewaz zgubilam pieniądze , które dal mi do przekazania komus.... nawyzywal mnie powiedzial ze jestem pojebana, glupia pizda, zebym go nie wkurzala i spierdalała a jeszcze dzien wczesniej mnie kochal.... twierdzi ze jak tak ma byc cale zycie to on nie chce zebym byla jego zona.... chcialam oddac ta kase to jeszcze bardziej sie wkurzyl. przeciez kazdemu mogloby zdarzyc sie cos takiego... a pozniej jeszcze wyzwal mnie bo zrobilam niedobry obiad.

Gość cloudy sky
uciekaj od niego jak najdalej, jak będziecie mieć poważne problemy nie będziesz mogła na niego liczyć

Gość krraaa ha
no nie wiem,nie kazdy gubi pieniadze....a szkoda :)a zreszta nad czym ty sie zastanawiasz dziewczyno!!zostaw go.Widocznie pokazalas mu,ze jestes glupia naiwna blondynka i tak cie traktuje jak cie widzi!!!!

Gość krraaa ha
jak moj maz sie skrzywi na zrobiony przeze mnie obiad,to na drugi dzien nic nie dostaje do jedzenia!I tak powinno byc!!!Smakuje mu nawet zupa kalafiorowa,a kalafiorow nienawidzi!

Gość zdruzgotana_ja
a do tego wie , że oboje mielismy duzo problemów ostatnio ja w pracy przesrane do tego spoznila mi sie okres myslelismy ze bede w ciązy ... we wrzesniu mamy miec slub nie wiem co robic. zawsze mogl na mnie polegac o co poprosil to robilam zawsze na zawołanie ...