Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazekk

czy kobiety lubią niskich czy wysokich facetów

Polecane posty

Gość kazekk
ooo to jednak są jeszcze kobiety dla których kasa nie jest najważniejsza

Gość Żyrafa na obcasach
tak kasa sie też dla mnie nie liczy, bo sama ją mam; ale uważam że facet który nie potrafi jej zarobić może uchodzić też z osobę nieporadną itd.... dlatego jak ktoś w obecnych czasach zarabia 1,5 tys zł no to sorki....

Gość kazekk
no tak to jest druga strona medalu.Masz rację

Gość kazekk
Teraz z innej bańki.Wolicie aby wasz facet był bardziej czy mniej towarzyski

Gość Żyrafa na obcasach
towarzyski..... to znaczy by lubil ludzi i nie bał się do nich wychodzić. Nie chodzi mi o typ imprezowicza-balangowicza-pijaka, ale kogoś kto lubi od czasu do czasu gdzieś wyjść, albo kogoś zaprosić i umie to zaproponować, a nie czeka z założonymi rękami. Znalam chłopaka który każdy wieczór siedziałby w domu...to nic, domator powiecie - OK.Ale do tego każdego mojego znajomego, koleżankę, kuzynkę, którą poznał krytykował, wyśmiewał, ciągle coś w nich było co mu nie pasoawło...no po prostu trudne to było do zniesienia :)

Gość kazekk
ja np. jestem dość towarzyski w końcu 5 lat pracuje w agencji towarzyskiej

Gość kazekk
PODSZYWACZ

Gość kazekk
miło, że sie przedstawiłeś(())

Gość student85
"dlatego jak ktoś w obecnych czasach zarabia 1,5 tys zł no to sorki...." Proponuje po studiach znalezc prace powyzej 1,5 tys. Glupia jak but jestes. To ze ktos nie zarabia duzo nie znaczy ze jest niezaradny.

Gość Żyrafa na obcasach
student85 - nie potrafisz znaleźć pracy za 1,5??? :) co studiujesz???? :D a rączki zdrowe i nóżki masz? czy należysz do tego typu panów magistrów, którzy posadki poniżej10 tysięcy nie wezmą, bo przecież MAGISTER...a nie GŁUPI JAK BUT kompleksy...tego kobiety u facetów tez nie lubią ;)

Gość student85
Po studiach trudno znalezc jakakolwiek prace, a taka za 15000 wzialbym z pocalowaniem reki. Ale wg ciebie trzeba zarabiac pewnie 3000, bo inaczej jest sie zyciowym nieudacznikiem.

13:06 [zgłoś do usunięcia] kazekk Często tak bywa jak wynika z moich obserwacji,że niższy facet stara się nadrobić bajerem niedostatki cm a z moich, że niżsi mężczyźni są bardziej stanowczy, męscy natomiast ci, przekonani o swej fizycznej atrakcyjności tak się na niej skupiają, że zapominają o niedostatkach których mają zdecydowanie więcej

Gość Żyrafa na obcasach
student85, wypowiadałam się o dlugofalowych przypadkach - gdy facet w wieku 35 lat nie widzi nic złego w tym, że nie może zagwarantować swojej rodzinie normalnego bytu na pozmieni....nie mówilam o przejściowym okresie, po ukonczeniu studiów!! To normalne że pierwszy drugi rok pracy jest najtrudniejszy, bo trzeba się uczyć i wykazać w pracy, potem zaczyna się wykorzystywac i studia i doświadczenie... swoją wypowiedzią typu "głupia jak but" możesz tylko póki co zaświadczyc o swojej kulturze.... a ta na pewno nie pomaga Ci na rozmowach o pracę, popracuj nad tym, powodzenia!

Gość **niski
Ale moze byc wyzszy od kobiety, czy ogolnie podobaja sie wysocy :/ ???

Gość trenerGrubasow3
Madusia 18 no to juz slyszalas, bo o mnie wlasnie marzyla wyzsza i to duzo wyzsza :P

Gość student85
W takim razie przepraszam. Ale troche wprowadzillas w blad, bo nie sprecyzowalas o co dokladnie ci chodzi.

Gość SoulGirl
Oczywiście, że wysokich- to takie męęęęskie.

Gość adrii
Ja mam 13 lat prawie i mam 180 cm w zrostu. To duzo w 1 klasie gimnazjum

Gość adrii
w sumie juz 14 lat mam i 180 cm (1m.80cm)

Ja jestem niska więc wolę niskich :) Każdy ma inne "wymagania" i nie da się określić jakich facetów wolą kobiety. Tyle gustów ile kobiet.

Gość TypSemicki
Witam. Wybaczcie, że odświeżam ten temat, ale aż mnie coś strzela jak ktoś pisze, że wzrost ma jakiekolwiek znaczenie... No ale ok, same tego chciałyście dziewczyny... Pozwólcie, że się wesprę statystykami: Nie wiem czy jest to powszechnie wiadome, ale wysocy faceci mają z reguły mniejsze penisy od tych niższych. PRZYKŁAD: * Francuzi, Grecy, Turcy, Włosi, Hiszpanie (tzw. "południowcy") - czołówka jesli chodzi o wielkośc penisow w Europie - śrenia wzrostu u meżczyzny= 168cm. * Arabowie, Żydzi, Murzyni (tzw. "czarnuchy" i "mieszańce") - niestety biali panowie się przy nich chowają, jeśli chodzi o wielkośc penisa, lecz średnia wzrostu tych grup etnicznych jest uderzająco niższa niż "białych" mężczyzn. * Anglicy, Holendrzy, Finowie, Norwedzy (tzw. ludzie północy) - słyną z bardzo wysokiego wzrostu jako ogół, lecz słyną tez z niezbyt dużych wymiarow penisów. Ha! * Azjaci - jedyny wyjątek od reguły, są niscy i na ogół nie słyną tez ze zbyt dużych penisów, lecz w ich przypadku uzależnione jest to cechą RASOWĄ a nie charakterystyką ETNICZNĄ. Pozwolę sobie tutaj posłużyć się pewnym cytatem: "Zauwazcie drogie panie, ze duży penis przy niższym wzroscie wygląda na jeszcze potężniejszy podczas gdy mały penisek przy wielkim wzroście wygląda jak mikrusek. Wiem coś o tym, gdyz chodzę na siłownię z koszykarzami i piłkarzami. Koszykarze paradują nago wiec chcac-niechcąc widzę ich przyrodzenia. Po prostu szok. Gorzej niż te greckie posągi.. No ale cóż.. wierzcie sobie dalej w ten mit o wielkości stopy hahaha Ja wam powiem, że patrzcie lepiej na nos oraz długość palców (szczegolnie kciuka, razy 3 lub 4, nie pamiętam dokładnie) faceta jak chcecie wiedzieć jakiego na penisa. Stopa tu nie ma nic do rzeczy." Dodam jeszcze od siebie potwierdzenie teorii o nosie - zauważmy, że Murzyni, Żydzi, Arabowie, Francuzi, Włosi, oraz pośrednio Turcy, Hiszpanie, Grecy, słyna z dużych nosów (jedni z dużych wszerz - Murzyni, jedni z długich wzdłuż - Żydzi/Arabowie/Francuzi itp).. i te właśnie nacje słyną z dużych fujar. Może coś w tym jest... W każdym razie... zauważcie, że nizsi mają większe. Jak nie wierzycie, a czytacie tylko końcówkę mojej wypowiedzi, to przeczytajcie całość a przejżycie na oczy :D ________________

Gość logopeda
i napisał to ktoś wzrostu niskiego wzrostu:) sam mam tylko 172 :):D

mój mąż też ma 172 ja 170 jak założę obcas to jestem wyższa ale jak to mówią w łóżku się wyrówna

Gość aa#34
a czy z 175cm szczupły mam szanse jedynie 7000 netto ?