Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalka.

a czy to dobre ciśnienie 172/115 ?

Polecane posty

Gość gość
Świetny jest Senior bo wszystko ma duże – wyświetlacz plus guzik, także dla starszej osoby na pewno nerwów zaoszczędzi

Gość gość
Senior z zasilaczem jest fajnym pomysłem na prezent dla dziadka czy babci, sam to sprezentowałem swoim ukochanym dziadkom i sobie chwalą, że szybki, wygodny, że ma duże przyciski i ekran

Gość gość
Jest taki model jak Senior, on jest zrobiony z myślą o troszkę starszych osobach, ja mam co prawda dopiero 50 -tkę, ale jednak już wolę takie ciśnieniomierze z większym wyświetlaczem

Gość gość
Nie ma przewodu na powietrze w naszym ciśnieniomierzu Smart cardio i to jest rozwiązanie według mnie bardzo korzystne, łatwiej po prostu poradzić sobie z obsługą urządzenia

Gość gość
Dobrze sobie radzi z napełnianiem mankietu Simple nie przerywa dopływu powietrza, nie napina się tak mocno też żeby rękę uszkodzić

Gość gość
Codziennie mierzę ciśnienie przez SmartCardio i przekłamań wyników nie zauważyłam, dokładny atestowany klinicznie model.

Gość gość
Wygodnie mi pracuje SmartCardio, szybki, bezbolesny pomiar, nie ma takiego mocnego pompowania które by rękę docisnęło aż po ból

Gość gość
Nie ciśnie mi ręki Simple chyba najlepiej pompujący model jaki miałam, wcześniej to te mankiety mi naprawdę czasami krzywdę robiły

Gość gość
Udał mi się ciśnieniomierz Senior. Super poręczny, wygodny, z przejrzystą czytelną prezentacją wyników na blacie.

Gość gość
To jest zle cisnienie stanowczo za duze mi na obnizenie kazali pic ocet z soda i duzo wody ,polecam bo to dziala, z ziol mozna pic pietruszke z jalowcem i salata pozdrawiam Barbara

Gość gość
Ciężko mi powiedzieć. Najlepiej jeśli skonsultujesz to z lekarzem. Moja babcia też ma problemy z ciśnieniem, dlatego kupiłam jej ciśnieniomierz, aby mogła codziennie kontrolować. Dobry znalazłam tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/ i w sumie zapłaciłam sporo mniej niż przypuszczałam

Gość gość
Senior mi dobrze pracuje nie zacina się podczas napełniania mankietu, wyniki są dokładne, oby tak dalej działał,, bo gwarancję ma faktycznie długą aż na 5 lat.

Gość gość
Również muszę przyznać, że Simple jest dość delikatny dla ręki, nie przyciska na siłę. Mogę polecić.

Gość gość
Muszę przyznać że SmartCardio jest faktycznie bardzo wygodny, przyłączam się pozytywnych opinii. Korzystamy bardziej „z doskoku” ani mi ani mężowi jeszcze nie zdiagnozowano żadnych problemów z krążeniem, ale tak profilaktycznie raz na jakiś czas warto sprawdzić sobie ciśnienie.

Gość gość
a 140/90 bedziedobre?

Gość gość
Też mi się SmartCardio podoba, dobra budowa bardzo poręczna, mankiet dobrze przylega do ręki nie uwiera podczas napełniania.

Gość gość
Też dołączam do grona fanów modelu SmartCardio. Nie ma kabla, nie ma problemu przy podpięciu mankietu do ręki. :)

Gość karo

Mnie SmartCardio przekonał najbardziej akumulatorem. To jest jednak duże ułatwienie zwłaszcza przy częstym robieniu badań.

Gość beata

Tak samo nie mogę narzekać na SmartCardio. Ładnie wszystko widać na wyświetlaczu, jest informacja o stanie baterii, o samym wyniku (podświetlenie kolorem) itd.

Gość adam
Dnia 23.01.2019 o 15:01, Gość beata napisał:

Tak samo nie mogę narzekać na SmartCardio. Ładnie wszystko widać na wyświetlaczu, jest informacja o stanie baterii, o samym wyniku (podświetlenie kolorem) itd.

Pochwalę Smart Cardio. Używam co prawda dopiero od miesiąca ale widać na oko że nie jest to cienki chiński sprzęt który po dwuch miesiącach się rozkraczy czy coś :P

Gość miki

Co do sprzętu medycznego to już niezależnie, jaka dokładnie marka, ale wydaje się, że najlepiej Polska, bo wtedy masz dobry sprzęt od sprawdzonych producentów? Sanity, model SmartCardio czy Simple to może być interesująca i praktyczna opcja?