Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laskowskija

Mam 25 lat i jestem dziewica. Mam straszny kompleks.

Polecane posty

Gość Laskowskija

25 lat- dziewica, chlopaka brak i nie zapowiada sie zeby jakis byl. Mam kompleks z tego powodyu, dodatkowo ktos w pracy jakos wyczul ze jestem dziewica i sie ze mnie smial. SMutno miii

Gość take it easyt
Wyluzuj moze co?

Gość 26 letni prawiczek
Jesteś brzydka , ale nic się nie przejmuj na to się nie umiera a dziewictwo możesz stracić z kijem od mopa .

Gość ja też dziewica
a mam 23 lata, ale nie mam kompleksu.

Gość paccynka
zapszeproszeniem puknij sie w glowe czy to jest jakas wyscig w jakim wieku sie traci dziewictwo pomysl to nie zaden kwas a raczej z duma powinnas o tym myslec nie zaliczasz faceta po to aby miec statystyke ze juz masz to za soba przyjdzie odpowiedni moment to to zrobisz a nie na sile bo juz ktos tam to zrobil a 25 lat to nie starosc

Gość vdoradca
zacznij pracować jako prostytutka - dobre zarobki no i pozbędziesz się kompleksu

Gość paccynka
jeszcze jedno kopleks to mozesz miec jakbys byla za gruba garbata pryszczata i piegowata i z krzywym nosem to wtedy mozesz sie martic a to to bzdetttt pozdrawiam

Gość może lubi małe ptaszki
a po co od razu kompleks, trzeba ekonomicznie myśleć, zawsze może się znaleźć idiota, co ci za rozprawiczenie kopsnie kasy sporo. Mało to zboczeńców po świecie się szwęda...

Autorko 1. Miałaś kiedyś chłopaka? 2. Całowałaś się już?

Gość 26lat minelo
ja mam rok wiecej zawsze mialam powodzenie pelno afceto wale do zadnego nic nie czulam i czekalam az mi 26 stuknelo:O i nie widze sensu w dalszym czekaniu bo mam ochote na seks! a faceta nie mam chyba zrobie to z "pierwszym lepszym"

Gość seksowna 26 latka
pokaż cyce sokoro taka ładna jesteś nie powinno to stanowić problemu. Zapewne jesteś brzydka jak noc :)

Gość ja jestem pierwszy lepszy ale
mam w dupsku taką starą dupę z komleksami i humorami, kup sobie wibrator i sam t zrób, a nie sprowadzaj na chłopa nieszczęście.

Gość dziewica 31 lat
ja mam 31

Gość chudy i wysoki
Dziewczyny moze mogłbym wam jakos pomoc? :) Mam juz doswiadczenie i małego członka, nie powino boleć... Gdybyscie chcialy koniecznie juz to zrobić to moze zostawe do siebie numer?

Ja mam 23 i bardzo niedawno straciłam dziewictwo, wierz mi ze warto czekac na tego odpowiedniego faceta a nie zrobic tego z pierwszym lepszym zeby tylko miec to za sobą

no ale to, ze w dzisiejszych czasach jakies idiotyczne nastolatki puste lalki puszczaja sie na imprezach w wieku 14 lat to nie znaczy, ze bycie dziewica to wstyd... lepiej byc dziewica niz puszczac sie z facetami do ktorych sie nic nie czuje

Gość ehehehehehehehhehehehehehehehe
Jak można wyczuć, że ktoś jest dziewicą?

Gość prawiczek34lata
Dobrze cie rozumiem,jak miałem 25 lat też zyłem nadzieją że w końcu zaznam cielesności,niestety mam teraz 34 lata i już nie ma na mnie nadziei,aly ty jeszcze masz,tylko uwierz w siebie.

Gość ona!;pP
dziewictwo kompleksem???????????????????????????????????????????????/ o boze jak tyn w ogole moglas to tak nazwac o boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1