Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajacaaaa

Rozsyłanie cv do innych miast

Polecane posty

Gość Szukajacaaaa

Chciałabym sprobować poszukać pracy w innym mieście, ale nie chodzi mi bynajmniej o odpowiadanie na ogłoszenia ale o to żeby pracować juz w konkretnych firmach w których myslę że mogłabym rozwinąć się nabyc doświadczenia a potem ewentualnie starac się o lepsze stanowisko. Nie mam za bardzo możliwości na razie pojechać tam i wręczyć cv osobiście ale chciałabym je wysłać. Nie chodzi mi o konkretne stanowiska na które ta firma próbuje znaleźć chętnych tylko o pracę w tej konkretnej firmie. Myślicie że jest sens wysyłać cv do kadr tej firmy, czy lepiej juz odpowiedzieć na ogłoszenia nawet jesli nie mam wystarczających kwalifikacji na proponowane stanowisko

Jeśli te stanowiska cie nie interesują to nie aplikuj na nie . Napisz jednak w LM jakie stanowisko ciebie w tej firmie interesuje lub jaki jest Twój cel zawodowy. Ja dostałem prace wysyłając meila do kadr firmy która się nie ogłaszała .

Gość Szukajacaaaa
Dziękuje ci bardzo za odpowiedź, właśnie o coś takiego mi chodziło żeby powysyłać listy motywacyjne do kadr firm które mnie interesują a nie zawsze te firmy się ogłaszają albo jak sie ogłaszają to stanowisko jest nie dla mnie. Tylko że jeszcze jest problem z tym że nie moge się stawić do tej firmy w każdym terminie który oni moga zaproponować ponieważ te firmy które mnie interesuja są oddalone niekiedy kilkaset kilometrów od mojego miejsca zamieszkania i właśnie nie wiem co napisać, bo nie zawsze mogę miec możliwość pojechania tam. Czy mam to jakoś zaznaczyć w liście czy po prostu jak by ewentualnie zadzwonili to moge się umówić na termin który mi odpowiada bardziej

Nie dawaj im argumentów żeby odpuścili sobie dzwonienie. Moim zdaniem lepiej jeśli wzbudzisz ich zainteresowanie a oni zadzwonią i wtedy im powiesz , jeśli bedą \"napaleni \" to jakoś to przełkną. Ale jak napiszesz coś od razu to mogą sobie ciebie podarowac . Ja tak to widze ale może nie mam racji . Powodzenia . I pamietaj że odezwac mogą sie nawet po kilku miechach .

Gość anananana
absolutnie nie pisz niczego takiego w dokumentach. dla nich to będzie znak że nie jesteś dyspozycyjna. najwyżej jak zadzwonią to zapytasz o możliwość innego terminu a jak nie będzie to możliwe to trudno.