Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misalinkaaaa

posłuchajcie

Polecane posty

Gość misalinkaaaa

Jestem mamą karmiącą 4miesięcznej córcki. ostatnio ginka przepisala mi tabletki anty azalia ( cerazette ), współżyłam tylko raz ale nie pamiętam 7, albo 8dnia brania tabsów. Podczas brania tabletek źle się czułam - mialam zawroty i bóle głowy oraz piersi, no i nic mi się nie chce. Takie są skutki uboczne tych tabsów, dla pewności zrobiłam test po 2tyg. i wyszedł negatywny ( moze to za wczesnie?), po 3tyg. od brania odstawialam je bo juz nie moglam wytrzymac z tym samopoczuciem. Nie biorę ich 3 dni, ale nadal źle się czuję, już tak mnie nie mdli ale to jeszcze nie jest to... Jak myslicie - hormony jeszcze dzialaja, czy to może ciąża?

Gość 1987456
na bank hormony ,zawsze zle sie czulam po tabletkach wiec teraz durexy :)

Gość misalinkaaaa
A ile organizm bedzie sie oczyszczal?

Gość misalinkaaaa
podnoszeeee

Gość basia7686868
dlatego zawsze bede powtarzać ze tabletki anty to trucizna dla organizmu ja też brałam też sie żle czułam dopiero po 2tyg od odstawienia było ok

Gość misalinkaaaa
czyli to normalka? Kurczę, bo umieram ze strachu....że to może ciąża?

Gość misalinkaaaa

Gość podnoszeeeeeeeeee

Gość ............................ll
:(

Gość upuppp

Gość misalinka a mialas
robione badania, czy ginekolog przepisala ci tabletki "tak na oko"? byc moze tabletki sa zle dobrane i nie "pasuja" do twojego organizmu.

Gość misialinkaaa
tak na oko!!! Po microgynon - czulam sie ok, a te....!!!

Gość abraja
ja tez brałam ten shit organizm oczyszczal mi sie przez 40 dni w postaci okresu...pamiertaj ze jak przestaniesz karmic to równoczesnie przestana dzialac te tabletki

Gość misialinkaaa
odstawiłam je kilka dni temu - ale samopoczucie jeszcze kiepskie:( Mam nadzieje, ze minie. Coś brzuch mnie boli jak na @, moze dostane...chcialabym:)

Gość podnoszeeeee

jeżeli współżyłaś w czasie kiedy tabletki zażywałaś jeszcze i były one zażywane prawidłowo, to raczej nie masz się o co martwić. KAŻDE tabletki mogą na początku brania powodować nieprzyjemne skutki uboczne. u Ciebie dochodzi jeszzce rewolucja hormonalna po urodzeniu dziecka. Organizm musi się do pewnych rzeczy na nowo przystosować, do tabletek też. Nie możesz się zniechęcać od razu, bo możliwe że każde jakie byś nie brała, na początku będą powodować jakieś nieprzyjemności. ja długo brałam yasmine- pierwszy miesiąc to był koszmar, ale wytrzymałam i potem nie miałam ŻADNYCH, absolutnie ŻADNYCH dolegliwości z tym związanych. Daj swojemu organizmowi trochę czasu.

Gość misialinkaaaa
pewnie by mi przeszlo, ale tak fatalnie sie zulam, ze nie mialam sil opiekowac sie dzieckiem:)

Gość misialinkaaaa
emka - a jakie mialas dolegliwosci? Ja mdlosci przez 2 cale dni :( raz zawroty głowy no i taka oglolnie ciezka i slabą głowę. Mdlosci mi minely ale dzis mialam ciezka gloweee :( okropnie!

Gość uppppkaaaaaaaaaaa