Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izoldaaaaaaa

Zawod po liceum,bez studiów.

Polecane posty

Gość Izoldaaaaaaa

To mozliwe ? Chcialabym isc na profil mundurowy.Od zawsze chcialam byc policjantką ;-) Kumpela mowila mi ze idac na profil mundurowy,bedę miala zawod jak po technikum,bez zadnych studiow. Ale nie wiem czy to prawda,bo dosyc dziwne mi sie to wydaje ;/ Jak to jest ?

Gość koporowik
po samym liceum bedziesz jedynie mogla sprzedawac kapuste w warzywniaku albo zamiatac ulice

Gość Mala_09
Prawda jest taka ze samo srednie teraz nic nie znaczy...

Gość pajlottt
jaki profil mundurowy? szkola policyjna czy jak?

Gość moja znajoma
skonczyla zawodowke, o studiach mowy oczywiscie nie bylo ale byla policjantka. ona jest rocznik 72 teraz moze jest inaczej

Gość
kobieto do policji mozesz sie zglosic takze bez profilu po lo. tylko musisz przejsc testy (sprawnosciowe, wiedza ogolna, jezyk, psychologiczne) jak zrobisz studia to idziesz od razu na kurs oficerski = wieksza kasa

Gość Izoldaaaaaaa
kobieto do policji mozesz sie zglosic takze bez profilu po lo. tylko musisz przejsc testy (sprawnosciowe, wiedza ogolna, jezyk, psychologiczne) jak zrobisz studia to idziesz od razu na kurs oficerski = wieksza kasa To ja sie chyba nie nadaję :/ Ze sprawnosci wcale dobra nie jestem... A z tym jezykiem o co chodzi ? Trzeba znac bardzo dobrze angielski ?

Gość navy seals
to gdzie ty się pchasz? w policji tak jak w wojsku, sprawnościówka to podstawa :o

Gość Izoldaaaaaaa
ale w sumie mozna sie nauczyc sprawnosci ;/ a idac na profil mundurowy, odpowiednie nauczyciel przygotuje mnie do pracy w policji ...