Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywieniowe zapytanie

jak duze porcje jedzenia np obiadu zjadaja Wasze ok 3 latki

Polecane posty

Gość zywieniowe zapytanie

Gość i bliżej do końca
tyle co jej piąstka bo takiej wielkości dziecko ma żołądek - nie przekarmiaj

Gość moja ponad 2latka
zjada tak: śniadania: kubek kakao, masło z kanapki i 10 oliwek obiad: miseczka zupy (taka do płatków śniadaniowych) kolacja: kakao w miedzyczasie zje z 5 paluszków, 5 chrupek kukurydzianych, czasem czekoladke wypija około 1,5 litra płynów dziennie- głównie herbaty owocowej

Gość hhhfhh

Gość Do moja ponad 2 latka
a nie uważasz ze to troche mało?

Gość ja tam daje dania gotowe
nmmmmm

Gość mój trzylatek
U nas wygląda to tak : śniadanie : 1 lub 2 kromki chlebka z czym sobie zażyczy ;) do tego herbatka, kakao, lub inka do wyboru albo miseczka budyniu, lub kaszki manny z sokiem obiad : albo 2 łyżki ziemniaków, kawałek mięska, sosik i troszkę surówki albo talerz zupy i prosi o dokłądkę - uwielbia zupy kolacja: zazwyczaj też kanapeczki albo miseczka płatków czekoladowych/kukurydzianych z mlekiem. W między czasie zje trochę owoców, cos słodkiego... Ma 95 cm i 15 kg.

Gość DeVi14
U mnie z jedzeniem jest gorzej :( moja 3 latka wiecznie ma ochotę na jedzenie!! zje śniadanie np 1-2 kawałki chleba z serkiem topionym,do tego kakao, pózniej podjada młodszemu bratu biszkopty z mlekiem, nie minie 30min gdy zajada się danonkiem (którego da jej np babcia :/ ). Po chwili jest już u dziadka i prosi o lizaczka/cukiereczka/ czekoladkę itp.. potem przychodzi do mnie i prosi mnie,żebym jej zrobiła płatki z mlekiem,alb bułkę z pasztetem i tak cały dzień z nią walczę ;( gdy zje obiad to już prosi o kaszkę/kakao/płatki gdzie obiadu zjada też dość sporo . Ograniczam jej już ilość zjadanych pokarmów bo moja córeczka naprawdę jadła by bez przerwy. Nie ma tak,że zje trochę słodyczy to odmówi obiadu. Obiad też zje i jeszcze poprosi o deser :/ czasem brakuje mi już do niej sił.. Ma 3 latka, ok 110cm wzrostu i waży 21 kg! a, i jedyną chyba rzeczą jakiej nie je są warzywa i owoce,a to przecież najzdrowsze. Kombinuję jak nie wiem,żeby chociaż ich spróbowała.. czasem się udaje nawet :(

Gość O my God.... 21kg

mój mały tez ciagle cos podjada ma 2latka i 7miesiecy,mierzy 98cm a wazy 16 kg.Ja mu jedynie co ograniczam to słodycze.Duuuzo je owoców i warzyw.

Gość upsasupsa

Gość moj wazy 14 je roznie