Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulllka

Jak Nagrać MP3 na CD

Polecane posty

Gość anulllka

Mam pytanie, jak mogę nagrać piosenkę mp3 która mam na pulpicie, nagrać na płytkę CD?? nie mam nagrywarki, ale wiem że sa oprogramowania które mogą mi nagrać piosenkę z mojego kompa na płytkę która będzie w stacji dysków.

Gość anulllka
prosze pomozcie

Gość anulllka
nikt nie wie:(

jesli nie masz nagrywarki, to nie nagrasz, ale wydaje mi sie, ze masz i cos mieszasz. chcesz te plyte odtwarzac jako audio, czy mp3?

Gość fredek
xp i vista mają swoją własną nagrywarkę - nie potrzeba innego programu . Nie masz nagrywarki ???? czy programu do nagrywania ??? :)

otworzyć program Ashampoo, klinąć na odpowiednią opcję, metodą przenieś -upuść , przenieść ze swojego dysku na Ashampoo, kliknąć dalej, włożyć czystą płytę w nagrywarkę, poczekać 2 min , wyjąć płytę i włożyć w odtwarzacz mp3 i nacisnąć opcję start

Gość anulllka
te verde nie mam nagrywarki, ale pamietam ze ktos jakims programem z neta nagrywał piosenki ktore ma na kompie na płytkę którą włożył do stacji dysów.

jesli powiesz, co masz zamiar zrobic z ta plyta, w czym ja odtwarzac, to moze cos Ci sie doradzi.

Gość anulllka
bmblondyn dziękuję Ci bardzo za pomoc, ale ja nie mam nagrywarki,

co Ty masz za komputer, skoro nie masz nagrywarki? bez programu do nagrywania dasz rade, bez nagrywarki nie dasz, bo co Ci niby te plyte wypali?

Gość fredek
masz netbooka czy co ?????

Gość anulllka
tzn nie mam przegrywarki , ale komp mam zwyczajny

boze swiety, dziewczyno, o co Ci chodzi, udajesz, prowokujesz, zacielas sie? :o

Gość fredek
no właśnie kompletnie nie kumam . Nagrywarek nie miał np zx spectrum sprzed 20 lat :)

Gość anulllka
no chce sobe na płytke nagrac piosenkę, ale nie wiem jak i od czego zaczac, wiem ze trzeba miec taki sprzet jaj nagrywarka a ja nie mam takiego czegos, mam zwyczajny komp,

nudzisz. zadalam Ci pytanie o cel nagrania plyty, gdybys odpowiedziala, cos bym Ci powiedziala w prawie kazdym normalnym kompie jest nagrywarka, standardowo, i nawet nie trzeba programu, zeby nagrac plyte.

Gość fredek
to co to za sprzęt - jak możesz to podaj nazwę albo np wyślij kumpeli mailem tą muże i Ci nagra :)

co mi się zdaje, że trochę nie wiesz o czym mówisz. komputer musi mieć nagrywarkę, bo to jest część komputera,

Gość anulllka
moze macie rację, mi sie nagrywarka pomyliła z przegrywarką wiecie takie cos co sie kupuje do przegrywanie jednej płytki na drugą. Ok jak np mam juz ta nagrywaarke to jak moge nagrac na płytkę piosenki mp3???

Gość andrzej.................
sciągnij sobie program NERO burning room

z takim poziomem wiedzy ona sobie nawet z nero nie poradzi. zreszta, najpewniej nic nie musi sciagac, gdyby tylko umiala czytac i odpowiadac na pytania...

Gość andrzej.................
może dopiero zaczyna z kompem? każdy kiedyś zaczynał. Bądź wyrozumiały

jestem wyrozumiala, ale od poczatku topiku zadaje konkretne pytanie, gdyby raczyla pomyslec i napisac, mialaby juz plyte wypalona

Gość anulllka
dziękuję wam! jesteś cie kochani, Andrzejku właśnie sciągam sobie tego NERO burning room, zobaczymy jak mi pójdzie:) fredek Tobie też dziękuję

Gość anulllka
na prawdę bardzo mi chłopaki pomogliście! nie wiem jakbym bez was sobie poradziła, buziaki raz jeszcze

Gość ncm
"ktos jakims programem z neta nagrywał piosenki ktore ma na kompie na płytkę którą włożył do stacji dysów." to pewnie ten sam artysta, ktory internet nagral na dyskietke 🖐️

Gość fredek
nero będzie działać tylko przez jakiś czas :) :)

Gość anulllka
fredek ok dzięki za info;) wiesz nie chodzi o to ze sie nie znam na kompie, bo sie znam ale nigdy nie nagrywałam jeszcze piosenek mp3 na płytkę. Może to i jest powód do obsiachu bo mam już 20 lat, ale zawsze przecież można się spytać, i dzięki takim ludziom jak Ty czy fredek można liczyć na pomoc.