Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy wasze

Kiedy Wasze niemowleta zaczely przesypiac noc?? ALbo wieksza czesc nocy??

Polecane posty

Gość kiedy wasze

Tak chcialabym przespac noc bez pobudek nocnych...

Gość a ty wycierasz sobie
moj syn ajk skonczył 2 m-ce jak minęly kolki bo miał jej juz w 1 tyg zycia tak od 2 m-ca przesypiał całe nocki :)

Gość kiedy wasze
aha i jakim mleczkiem karmilyscie:)

Mój jak skończył 3 miesiace,równiez powodem były kolki do dziś przesypia całe nocki :)

Gość Kamelon_om
Mój syn miał ok 3 m-cy kiedy przesypiał juz całą noc. Między 22-23 wybudzałam go na mleko, później budził się dopiero o 6, a spaliśmy aż do 9. Traz ma 9m-cy, na mleko wstaje między 5-6, a między 6-7 już nie śpi. Czasem budzi się w nocy, gdy coś mu się przyśni, lub gdy chce mu się pic.

A mleczko pierś oraz dokarmianie Bebikiem niskolaktozowym ,po ukończeniu 6 miesiaca zycia Bebiko

moja corka od urodzenia spala w nocy po kilkanascie godzin az nagle w wieku 4 m-cy zaczela sie budzic po kilka razy... przeszlo jej jak miala gdzies 7 m-cy i znow spi cale noce... do 10 m-ca byla na piersi... syn zaczal przesypiac noce jak mial 3 m-ce i juz sie wiecej nie budzil...

Gość Kamelon_om
nutramigen z powodu alergii. na początku też piers, ale ponieważ po porodzie miałam b. silna anemię musiałam przestac karmic.

Gość sdrty
praktycznie od początku.Karmiłam po kapieli,potem o 2 i o 6 i spalismy do 10-11.Jak skończyła 2 m-ce nie chciała już tych karmień o 2 i o 6.Spała całe noce.Karmiłam bebilonem

Gość bertyrew
Moja Niunia ma 10 miesięcy. Kładziemy ją spać ok.20- 20:30. O godz. 22:30 dostaje mleko na noc i spi do kolejnego krmienia o 5 rano. Wstaje ok. 7:30-8:00

Gość
moj NIEMOWLACZEK zaczal przesypiac cala noc jak skonczyl 2 latka ;)

Gość kiedy wasze
no to dosc szybko0jakies pocieszenie;) ja tez daje piers plus sma gold , budzi sie ok 3ej a o 5-6 koniec spania:/

Gość kiedy wasze
BETIX nie takiej odpowiedzi oczekiwalam...:D

Gość Mój syn ma 25 l i w całym
swoim życiu przespał tylko JEDNĄ noc bez pobudek!!! Do 15 miesiąca budził się w nocy po kilka razy na kaszke, potem na picie, a teraz na siku!! Srednio w nocy wstaję do niego 5 razy i krew mnie zalewa... Zastanawiam się czy nadejdzie kiedyś taka cudna noc, którą spokojnie sobie prześpię!

Gość Oczywiście mialo by
2,5 latka :)

Gość sdrty
ma 25 lat i jeszcze 5 razy wstajesz?taki duży chłop sam nie sika?;):D

Gość upupu12
Mnie tez to ciekawi

Gość mmamcia martynkii25
Moja corcia ma juz 11 tyg. ale juz tak od 8 tyg. zycia przesypia mi prawie cała noc.Wieczorem zasypia tak ok.21 i wstaje tak o 4 lub 5 rano.Nakarmie ja i spimy tak do 8-9 rano.Wiec niejest zle.

NIESTETY CORKA BUDZILA SIE W NOCY DO PRAWIE 2 LAT POTEM JUZ SAMA BRALA SOBIE NIEKAPEK ITD ALE I TAK MNIE ROZBUDZALA:p

Gość ald
moj synek budzi mnie do 165 miesiąca ale potem mu jakos przeszło i teraz przesypia od 19 do 6 rano hura w koncu i ja sie wysypaiam zycze tego wszystkim

bliźniaki jak skończyły 3 miesiące;) spaly 8 godzin jak skończyły rok spały po 14 godzin

Jako niemowlak nie przespał NIGDY ani jednej nocy :). Ten cud nastał dopiero jak skończył 2 lata :D

Gość jagoda_jagoda
Teraz jzu jest troszke lepiej,ale dosyc długo meczyły go kolki.Przeszły po ciepłych okładach na brzuszek i kroplach Bobotic. Teraz jest o niebo lepiej , ma 5 mc i pozwala sobie co druga noc cała przespac.