Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.s

Dlaczego wągry wracają?

Polecane posty

Gość magda.s

Kiedyś nie miałam takiego problemu z wągrami, czasem się pojawiały, ale rzadko, stosowałam jakies plasterki, które je wyciągały, ale potem zaczęłam chodzić do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. I zauważyłam że im dłużej chodzę tym one szybciej wracają. Powiedzcie, to jest normalny efekt? Jak już się zacznie je wyciskać, to trzeba to robić stale?

Gość Mala_09
zauwazylam u siebie ze mam tak samo, wiec chyba taki efekt, najpierw ok. a pozniej problem sie nasila

Gość wisiennne
a dlaczego zdecydowalas sie na mechaniczne oczyszczanie?? dla mnie to jedna z najgorszych form pozbywania sie wagrow... juz pomijajac wzgledy estetyczne to ryzyko zostania blizn i przebarwien jak dla mnie jest zbyt duze zeby ryzykowac

Gość magda.s
Kosmetyczka stwierdziła, że do mojego typu cery taki zabieg będzie najlepszy. Teraz już nie wiem, czy chciała naprawdę mi pomóc czy naciągnąć na częste wizyty. Zła jestem. W takim razie jak inaczej pozbywacie się wągrów, żeby nie wracały? Tylko bez kosmetyczki tym razem bym wolała...

Gość magda.s
sama przec nie bedziesz wyciskac :/ najlepiej zmien kosmetyczke skoro ta ci tak doradzila i sprobuj jakichs pilingow, oczyszczania kwasami czy mikrodermabrazji