Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jodła10

czy ktos z Was ma syndrom wendrujacych nog?ja chyba to mam.

Polecane posty

ja chyba mam, ale sezonowo - przewaznie mam spokoj, ale czasem jak sie uaktywni [cos mi sie wydaje, ze latem wlasnie], to mnie szlag trafia

Gość jodła10
jejku ja tez to mam ,nie moge przez to zasypiac normalnie.czasmi to mi sie z nerwow az plakac chce

Gość Metkoskopija
Moja matka to ma i codziennie przed spaniem rusza tymi nogami o kanape ze musze jej mowic zeby nie ruszala bo mi zaglusza telewizje. Ale to xhyba nie da sie z tym nic zrobic. No taka uroda i juz

no, poczytalam, i sie teraz boje, ze mi sie nasili. ktos na tej stronie pisal, ze nie moze trzymac spuszczonych nog w kine, nigdy tego nie wiazalam, ale tez to mam, w ogole nie lubie siedziec z nogami w dol, opieram najwyzej jak sie da, a wa domu czesto siedze po turecku

Gość jodła10
ja cierpie na to juz kilka lat,tez okresowo.jakis czas mam potem mam spokoj i znowu sie pojawia.najgorzej mam z prawa noga,prawa czasem nawet w dzien mi nie daje spokoju. poszlabym do lekarza,ale boje sie ze trafie na jakiegos czubka i powie mi ze jestem chora psychicznie tak jak to przeczytalam w tych listach ,ze jednej dziewczynie tak powiedzial. z drugiej strony najgorsze jest to ze jest tam napisane ze nie ma szans na calkowite wyleczenie tej choroby.mozna tylko zlagodzic skutki.koszmar normalnie.

Gość exxxx
tez to mam .nie da sie slowami opisac tego co czuje w tych nogach.ale tak jakby rozsadzaly mnie od srodka i jedynie poruszanie nogami uwolni mnie od tego uczucia.czeso zawalam noce przez to.

teraz, kiedy zaczelam o tym myslec, mam wrazenie, ze juz mi nogi lataja ;) Swoja droga, nigdy nie myslalam o tym w kategorii choroby. Mialam szczescie widac, ciekawe, jak dlugo jeszcze ;)

Gość jodła10
no teraz juz jak sie naczytalam to tez juz czuje jak mi sie nogi wierca,koszmar normalnie. gzdies tam przeczytalam ze dziewczyna do poki nie myslaa o tym to miala spokoj,a jak tylko przypomnialo jej sie o tym zaraz dostawala ataku.moze jest cos w tym.