Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvcbcvc

Komputer do szpitala...?

Polecane posty

Gość bvbvcbcvc

Czy bralibyście laptopa do szpitala cyz tro zbyt ryzykowne? :D

Możesz wziąć ale musisz mieć go stale przy sobie a jak wychodzisz to dawaj pod opiekę do socjalnego. Bo ukradną

Gość ale podszywy to podszywy
zapierdolą Ci komórki kradną nagminnie to komputer też Ci zajebią

Jesli masz net bezprzewodowy,to nikt Cie nie wpusci do szpitala z kompem. Chodzi o zaklocane urzadzen medycznych. Tak samo nie wchodzisz na oddzial z wlaczona komorka, prawda?

Gość bvbvcbcvc
ostatnio miałam komórkę i ipoda ale cały czas przy sobie, chociaż miałam zabieg pod narkozą i jakoś nie ukradli ale wiadomo jak to jest... a perspektywa pobytu w szpitalu ejst dla mnie srasznie traumatyczna i chyba tylko internet i kontakt z ludźmi, któzy nie gadają 24h o chorobach by mnie uratował xD

Gość bvbvcbcvc
"Jesli masz net bezprzewodowy,to nikt Cie nie wpusci do szpitala z kompem. Chodzi o zaklocane urzadzen medycznych. Tak samo nie wchodzisz na oddzial z wlaczona komorka, prawda?" Jak to? Na oddziale wszyscy mieli telefony :D

moj brat wzial kompa z bezprzewodowym netem i jakos nic mu nie ukradli, bez przesady:/

No to albo to jakis oddzial bez urzadzen(?), albo wspolczuje pacjentom,ktorzy niedaleko sa podlaczani do urzadzen podtrzymujacych zycie, lub tez operowani.