Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka190

Co to jest? Pomozcie

Polecane posty

Gość lenka190

Od paru miesiecy uprawiam z chlopakiem seks oralny. Jestem jeszcze dziewicą. Spoznia mi sie okres okolo tygodnia, niestety od paru dni czasami czuje kłucia w pochwie, wziełam lusterko i ujrzałam u wejścia pochwy że moja blona coś dziwnego posiada. Wczesniej tego nie było. Myslalam ze to sluz ale jesto to całe białe kawałek udało mi się wyjąć co to moze być? Czy zarazilam sie czymś przez oralny? Dodam że są to rzadkie kłucia, ale to nie ma konsystencji takiej jak sluz jest co bieluśkie i jest tego sporo. Nie da sie tego wyciągnac zbytnio to tak jakby tam siedzialo.

Gość będzie ci jeszcze bardziej
w ślinie też są bakterie, więc pewnie grzybicę złapałaś. Do ginekologa marsz

Gość lenka190
a czy moglam to tylko zlapac przez oralny?

Gość pani mecenasowa
przez seks oralny mozna sie zarazic syfilisem wiec grzybem rowniez

Gość będzie ci jeszcze bardziej
a czy to ważne przez co? Może przez ślinę, może przez nieumyte paluchy twojego faceta, albo usiadłaś na jakimś miejscu, na którym wczesniej siedział jakiś kloszard. Tak czy inaczej - do lekarza!

Gość na bank grzybica niestety
niestety bo jak raz sie zarazisz to potem na okraglo wraca za kazdym razem jak masz oslabiony organizm ale nie przejmuj sie-jakies 90% kobiet ma grzybice (niekoniecznie aktywna w danym momencie)

Gość lenka190
man niedoczynnosc tarczycy biore leki euthoryx 25 mam oslabiony organizm wypadaja mi wlosy moze to tez od tego ;(