Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

czy fakt ze chce miecprzystojnego faceta swiadczy o mojej proznosci?

Polecane posty

Gość k.1986
Fakt. Ja kiedyś też znałam "przystojniaczka", który okazał się takim debilem, że zbrzydł o 80% po tym jak go dokładniej poznałam... :-/

Gość naturalnie.
ten to byl wyjatkowy cwaniak laski sie mu na szyje wieszaly seriomial cos w sobie ale po tym spotkaniu okazal sie zalosny:O w dodatku kobieciarz straszny, zmienial co chwile dziewczyny bajerowal a teraz trafil na jakas" brzydule" i podobno szalenczo zakochany hehe widac sprawiedliwosc istnieje

Gość jkw
No wlasnie. Sam nie uwazam sie za przystojniaka, ale tacy jak my maja trudno na poczatku :/ Moze nie ma co skreslac tak od pierwszej chwili pozornie mniej atrakcyjnej osoby obojetnie czy kobiety czy faceta, bo moze sie okazac ze to wlasnie ta osoba o ktora nam chodzi ?

Gość k.1986
Ale coś w tym jest, bo często widuję na ulicy parki: ona baaardzo przeciętna, żeby nie powiedzieć nieładna, a on przystojny, fajny (z wyglądu) facet. Nie wiem na czym to polega...

Gość wiolkaaa
typ bena affleka

Gość naturalnie.
tez nie wiem ale ona w dodatku o polowe nizsza niz on pozniej jak ich zobaczylam to o malo co nie parsknelam smiechem ale ok, widac cos jest na swiecie, taklatal przebieral ladne laski a na koncu "taka "dostal:O tylko co ona w nim widzi?

Gość wndaetafg
a ja wole takich

Gość wndaetafg

Affleck jest okay... nie powala a kolana. Za to Robert Gonera... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... mrau.

Gość k.1986
I tu mamy przykład, że gusta są różne ;-) Mnie żaden z nich nie powala :-P

hmmmmm.. pitt jest przeceniony, dajcie mi 3 minuty i a ulicy zajde wam 3 lepszych facetow.. ale linda.. zawze mialam sentyment.

Gość k.1986
Kurcze, tak w tej chwili to mi ciężko wymyśleć... O! Np Colin Farrel (czy jak to sie pisze) jest całkiem niebrzydki :-P Ale zapewniam, że mam bardzo szeroki, o ile tak można napisać gust (podobają mi sie bardzo różni faceci).

Gość wiolkaaa
dlaczego linki nie dzialaja? kobieta.wp.pl/gid,9531389,img,9531413,kat,67434,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1

Gość igategna
Gość **wujek dobra rada
Moja rada jest taka. Link nie dziala bo nie podalas calego adresu :P

Gość wiolkaaa
kurcze , zapomnialam ten aktor co w prizon breku gral....cudowny jest...jak on sie zwie?

Gość k.1986
W sumie też jonny deep mi się podoba i keanu reevs też :-D

Gość wiolkaaa
george clooney:D

Gość k.1986
Tyle, że Jonny Deep to bardziej mi się podoba dlatego, że ma coś w oczach... Bo tak to nie jest jakiś super :-P

Gość igategna

Gość jikol
clooney brzydallllllllllllllllllllllll

Gość k.1986
Ale z drugiej strony- na zdjęciach i w filmach to oni po tych wszystkich photoshopach i makijażach to są tak zrobieni, że każdy może być przystojny- to jak z kobietami...

Gość zle sformulowane pytanie
kazdy chce miec "przystojnego" - wedle swoich wymagan - faceta i to jest naturalne chyba ze ktos umie sie kochac bez pozadania mam kolezanke ktora zwiazala sie z mega brzydkim kolesiem - a sama jest atrakcyjna - i zeby sie do niego przekonac (czyt. oswoic sie ze bedzie z nim w lozku :D) minelo 3 lata zabiegania :P:P teraz probuje mi wmoic ze on sie robi coraz atrakcyjniejszy, choc poprostu zmienil dresy na garnitur :/ w kazdym razie - jestem estetka i nie wyobrazam sobie byc z facetem ktory MNIE nie pociaga i tu nie ma nic z proznosci, czysta biologia - chce zeby moje potentcjale potomstwo miala dobre geny :>

Określając atrakcyjność mężczyzny na podstawie oceny wyłącznie jego wyglądu nie można powiedzieć o sobie nic więcej, jak tyle, że jest się próżną. Dla mnie chłopak może mieć wiele wad, nie do zaakceptowania w typowej relacji, ale w związku z tym, że nie zależy mi na poczuciu bliskości, one mnie nigdy nie zniechęcają i nie osłabiają pożądania.