Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalala-lalala

Warszawska Szkoła Fotografii - Opinie

Polecane posty

Gość sialalala-lalala

Wpisujcie swoje opinie na temat tej szkoły,ewentualnie inne propozycje

Gość sialalala-lalala
???????????????

Gość manika. a
a musi byc w warszawie? bo jedyne co mogę powiedziec, to to, że się bardzo cenią.

Gość manika. a
są lepsze, ale nie w warszawie. na pewno czeska szkoła w opavie(fot. reporterska) i w pradze (fot. artystyczna) z polskich zaoczne w poznaniu- ASP łódzka filmówka jakaś prywatna szkoła w krakowie, nie pamiętam nazwy, ale wykładają tam naprawdę znaczoące osoby z Tomaszewskim włącznie. i masz tam licencjat za te same pieniądze. była jeszcze fotografia w gdańskiej Asp ale cięzko stwierdzic czy jeszcze rekrutują.

Gość sialalala-lalala
a ta w Krakowie,to przypadkiem nie Akademia Fotografii? (odział mają też w wawie)

Gość sialalala-lalala
tak,w Wawie,najlepiej. Ewentualnie w Łodzi opr. Filmówki?

Gość manika. a
znalazłam krakowska!! :D http://akademiakaf.pl/index-1.html ale licencjat mają dopiero w przygotowaniu, szkoda, bo to fajna koncepcja: fotografia+ dziennikarstwo ostatnio w celach rozeznania zrobiłam śledztwo na goldenline i większość przeszpiegowanych przeze mnie fotografów jest po łódzkiej filmówce :P łódź zresztą ma kilka niezłych artystycznych uczelni...

Gość gość
te kiedyś marzyłam o karierze fotografa, ale jak na razie to tylko moja pasja. Może źle zrobiłam, ale jak czasem ogladam zdjęcia "profesjojalistów" to stwierdzam, ze sama moge zrobić o wiele lepsze, tyle ze jest taka róznica ze mnie nie stać w tej chwili na drogi sprzęt i włąsne studio.

Gość gość
ja uczę się fotografii w Warszawie, ale w Studio sztuki. To jest taka szkoła artystyczna, gdze są kierunki związane z filmem, teatrem itp. Tez kiedys tak mysłałam, ze wszystkiego można samemu się nauczyć ,ale teraz widze, ze jednak moja technika zdecydowanie się poprawiła. Możesz spróbować w tej szkole http://studiosztuki.pl. Jest naprawdę bardzo fajna atmosfera i sporo praktycznych zajęć !!