Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debowy_listek

napisali o nas w artykule

Polecane posty

Gość debowy_listek

znalzalam na interii fajny artykul i tak czytam i patrze, ze dziewczyna cytuje wypowiedzi z kafe :) kiedys bacznie sledzilam watek o tym kto poradzil sobie z nalogiem wyciskania i pamietam wypowiedzi tej dziewczyny bo naprawde mi pomogla.. http://interia360.pl/artykul/masochizm-przy-uzyciu-pesety-i-cazkow,21595 eh.. kafe rzadzi :))

Gość i orgazmow nie z tej ziemi
kiedys nawet w kosmopolitanie o nas napisali w artykule o seksie analnym :classic_cool:

Gość erionka
no jasne, że rządzi :> a artykuł...uuuuu... jadłam i prawie oplułam monitor!!! ale chyba do końca życia pryszcza nie dotknę :]

Gość nie wiedzialam
ze cos takiego jak dermatillomania istnieje :( a z tego co wyszytalam to chyba moglabym sie podlapac pod to uzaleznienie :/ jak ktos nie moze sie przed tym powstrzymac, ale nie robi sobie takiej krzywdy jak ta dziewczyna od pensety to myslicie, ze to moze byc uzaleznienie??

Gość brioszkan
generalnie jest tak, że jak wiesz że \'musisz\' coś robić, to tak - jest to uzależnienie

Gość a jak wiesz
ze musisz jesc to tez ulaleznienie??

Gość nie bo jeść musisz żeby żyć
a nie umrzesz jeśli nie wyciśniesz pryszcza, czujesz różnicę?

Gość brioszkan
właśnie o to mi chodziło, ale nie sądziłam że aż tak muszę wytłumaczyć :) a artykuł już czytałam wcześniej, był na głównej stronie kiedyś, robi wrażenie :9