Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barłkowonikikilinn

stres widoczny na sukni

Polecane posty

Gość barłkowonikikilinn

czy nie miałyście takiego problemu, że na sukni widoczne były brzydko mówiąc plamu z potu pod pachami? Bo ja z tego stresu się na pewno spocę :(

Gość babajagababa
popieram w całej rozciągłości - etiaxil działa :)

Gość barłkowonikikilinn
niestety nie podziałała na mnie etiaxil. Ani antidral. Na początku tylko miałam sucho jak nigdy a potem już nie :( na bank się spocę i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś bolerko na to może, ale z czego żeby nie było widać?

Gość barłkowonikikilinn
dlatego też szyję suknię, bo jakbym miała oddać do wypożyczalni taką to bym się chyba ze wstydu spaliła

Gość barłkowonikikilinn
doradźxie proszę bo już nie wiem...

jak to nie dziala? moze niesystematycznie urzywalas. dziwne. wszyscy moi znajomi sobie chwala a mieli takie potworne prolemy ze fiu.

Gość barłkowonikikilinn
no po prostu, na początku działał

Gość barłkowonikikilinn
a potem już nie, każdy organizm jest inny. Może się przyzwyczaił mój do specyfiku i tyle.

Gość barłkowonikikilinn
a wszystkim Twoim znajomym pomógł etiaxil? a jak oni sobie radzili z tym swędzeniem okropnym?

Gość albo sobie
operację w trybie pilnym zrób. Znajoma ostatnio miała, bo też miała problem z poceniem się pd pachami, i jest bardzo zadowolona ;)

Gość ffffffffffffffffff
Kup etiaxil dla skory wrazliwej i nie stosuj na wygoloną skóre, bo inaczej moze szczypac. Mozna tez kupic takie specjalne poduszeczki ktore sie przykleja w rękawach od wewnętrznej strony i nie bedzie widać syfonów pod pachami

ja sama uzywam nawet:-) nie swedzi mnie bo nie wale tego na pache duzo tylko przejade delikatnie z gory na dol. wtedy nie swedzi. paszki jak gole rarno to wieczorem przed spaniem mozna juz spokojnie nkladac.i powtarzam to co 4 dni teraz przestawilam sie na ODABAN. bo wygodniej. bo sie spryskuje:-) i tanszy a tak samo dziala.

Gość barłkowonikikilinn
też dawałam tylko trochę ale cholernie szczypało, nie mogłam wytrzymać już potem, zresztą antidral lepiej zadziałał niż etiaxil, A odaban ile kosztuje?mozna go kupić w aptece?

Gość barłkowonikikilinn
ja potem już miałam strasznie podarżnioną skórę, bo bezwiednie drapałam się w nocy i nie chcę tuż przed weselem robić eksperymentów, bo moja skóra po tamtym jeszcze nawet nie doszła do siebie.

tak moznaa kupic. a kupialm go jakos za 35 zł chyba. starcza na dlugo wiec dawno temu go kupowalam. jest w takim dlugim niebieskim spryskiwaczu. jak sie za duzo psiknie tez swedzi:-) wystarczy raz psiknac. dziala perfect. moze tez pomoze:)

Gość barłkowonikikilinn
dziękuję :)

Gość barłkowonikikilinn
kurczę, mam teraz mały dylemat.. z tego co czytam to odaban ma ten sam skład co etiaxil, ale ludzie piszą też że jeden im pomaga a drugi nie. Ja jestem zwolenniczką sprawdzania na własnej skórze, tylko teraz nie wiem, czy warto ryzykować na 3 miesiące przed weselem i "psuć" sobie skórę pod pachami.

Gość barłkowonikikilinn
czy nikt już nie ma podobnego problemu?

moze poprostu za duzo nakladalas go na skore albo nie czekalas az wyschnie. bo zepsc skore mozna sobie nim tylko jak sie za duzo naklada. a to niepotrzebne wcale. od znajomych moich i mamuski nikt sie nie skarzyl.

Gość barłkowonikikilinn
jeszcze jedno, zawsze ze stresu dostaje rzadkiej biegunki, mam obawy czy jak popuszcze w majtki plynnego kleksa to bedzie to widac na sukni? czy ktoras z was miala taki problem?

Gość barłkowonikikilinn
bardzo śmieszne :o

Gość barłkowonikikilinn
princessa, a czy Twój narzeczony wie o Twoim problemie? Bo ja się zastanawiam czy powiedzieć mojemu, ale nie ukrywam że jest to wstydliwa dolegliwość i mam opory..

Gość barłkowonikikilinn
mówię o problemie nadmiernej potliwości.

Gość Medea23
Ja też polecam Antidral, używam go od kilku lat, latem z większą częstotliwością, ale spokojnie wystarczy zaaplikować raz na 4-5 dni. Najważniejsze, to żeby nie depilować pach co najmniej dzień przed zastosowaniem, a jak ktoś ma skórę wrażliwą, to pewnie warto zachować jeszcze dłuższy odstęp. Jedynym minusem jest lekkie szczypanie i swędzenie przy wchłanianiu, ale potem nie ma żadnych śladów. Bez sensu się stresować, zwłaszcza w tak ważnym dniu :). Pozdrawiam.

Gość barłkowonikikilinn
ale piszesz ze stosujesz te antyperspiranty, więc kiedyś chyba miałaś taki problem...??