Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09080706

Czy są kobiety które...

Polecane posty

Gość 09080706

No właśnie. Czy są tu takie, które (jak ja) tęsknią za eksem, śledzą go w necie, albo nie, ale pamiętają. Którym się śni i nawet jak mają kogoś nowego to nadal myślą, widzą go na ulicy w obcych twarzach, reagują na to imię, mają nadzieję? Ale takie kobity, które mają tak nadal po latach od rozstania, po latach od ostatniego kontaktu? He? U mnie minęły prawie 2 lata.

Gość niestety pewnie tak
i mnie dopiero pare tygodni, ale mam juz serdecznie dosc i tak, nawet nie chce myslec, ze mogloby to trwac dwa lata!

Gość upadłaś na głowę
????!!!!

Gość 09080706
no wlaśnie, nic nie pomaga bardzo się tego boję, tego, że ten stan się nie skończy

Gość fdgfgfh
Tak ja tak mam...co jakis czas wchodze na konto bylego i ogladam jego zdjecia z nowa panna. Zywo reaguje jak uslysze gdzies jego imie( a nie nazywa sie piotr czy pawel ,ma rzadkie imie..wiec jak slysze je to od razu na bacznosc). Nawet samochod ma taki jakich malo jest na naszych ulicach. Takze jak zobacze taki samochod to od razu bije mi serce:(

Gość niestety pewnie tak
nie wiem, doprawdy nie rozumiem , czemu niektórzy łatwiej to przechodzą. dla mnie rozstanie było czymś tak stresującym i okropnym, że trudno na to znależc odpowiednie słowa. nie chciałam tego, on przestał kochać, trzeba było odejśc z podniesona glowa. Tylko co mi po tym, skoro wyleczyc sie z pamietania i tesknoty zwyczajnie nie sposob.

Ja tak mam. Od rozstania minęło 10 lat (!), jestem od kilku lat z kimś innym, tamten związek to była porażka ale.... jakiś sentyment pozostał, często wydaje mi się, że go widzę, lubię oglądań na NK jego profil, jak spotykam starych wspólnych znajomych to czekam, aż w końcu ktoś zacznie o nim opowiadać. Sama nie wiem, czemu mnie to jeszcze interesuje, wiem że juz go nie kocham i nie chcę z nim być. Jednak coś tam zawsze w człowieku zostaje na zawsze lub na długi czas:)

Gość cos tam zostaje...
mi takze .....ale coo talm..co kogo to obchodzi..nie?:D

u mnie to trwa rok. czasami widuje go usmiechnietego a mnie szlag trafia bo ja tesknie za nim chociaz wiem ze to nie realne. a zapewnial o trwalosci uczuc. nie chce pokazac mu jak bardzo mi na nim zalezy i unikam jego wzroku. a on jakby to wyczuwal bo ciagle z czyms zwraca sie do mnie chociaz tego nie musi robic.

Gość chce
u mnie minelo 7 lat i to samo uczucie