Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejście od lat 18

AlkoholowyTopik Korespondencyjny Dla Spożywających Teraz

Polecane posty

Kolego powiem Tobie, że współczuję... i ciesz się, że nie jesteś z taką kobieta :)

Wiecie co wypiłam winko i piwko wczesniej :D czuje się jak alkoholik :D ale to nie jest najgorsze.... Zawoziłam dziś brata i bratową na wesele... oby tylko nie dzwonili po mnie w nocy, żebym przyjechała po nich bo nie wiem jak to zrobię....

Gość kasichababucha
Widzisz twoje kicia chociaz wyglada jakby sluchala,moja sunia odwraca glowe w druga strone i "wzdycha,marudzi"-takie psie "kobieto daj mi spokoj ja chce spac" :)..ale fakt wyczuwa gdy jest mi naprawde zle,gdy placze zawsze do mnie przychodzi-przytula sie lub przynosi ulubiona zabawke. the thermos Teraz rozumie,widocznie nie ufala Tobie-czegos sie bala(ja to tak odbieram)

Gość kasichababucha
abccda a obiecalas ze pojedziesz?:)heh..chyba bedziesz musiala im taxi zasponsorowac:P

Nie właśnie nie mówili, żebym przyjechała... ale znam ich... może byc właśnie tak, że po weselu zadzwonią... no chyba że pomyślą, że ja taka biedna i w ogole po oc mam wstawac i zamowią taxi oby tak było :D

Dziś u mnie w mieście są dni miasta :D a ja mieszkam przy szpitalu i ciagle słysze karetkę :O

To za co takiego one Cie kochają ?? Co w Tobie takiego wyjątkowego ?? :D

Gość kasichababucha
sensual seduction abccda,,,ilosc niewazna ja wiem za co je kocham ale za co one mnie:| Chyba wypiles wiecej niz ja,bo nie rozumie:) (jeszcze):P abccda uhhh..wspolczuje mieszkania obok szpitala.

Gość carpathia
litra martini dzis obale :] pzdr pijacych

no tragedia... ale jak mieszka się już tak 22 lata to można się przyzwyczaić, chociaż czasem w takie dni właśnie jest na prawdę strasznie...

Gość kasichababucha
carpathia litra martini dzis obale :] pzdr pijacych dzisiaj powiadasz?a dasz rade w 5 min wypic litr martini?:) 23:45 start:D

Mnie sie juz właśnie skończyło martini :( i juz nic nie mam :( tzn mam jakieś alkohole męża ale nie tykam się nawet tego....

Gość carpathia
ponad polowe juz mam za soba, poza tym jestem w UK wiec u mnie jest przed 11 :)

I co tu robić ? chyba jedynie pozostało iść spac... jeszcze przed chilką kuzynka mi pisała czy jadę na dicho... mam triche chęć ale powstrzymam sie :) Przynajmniej wstane rano bardzij żywa :D

kochane ,sorki ze Was opuściłam ale wsółlokatorka mnie wyciagnela do kuchni na piwo i poszłam.szkoda bo zajefajnie mi sie z Wami gadało.teraz juz ide spac.bo juz am ladnie.mam nadzieje ze ten topik przeciagnie sie do jutra,to bede miala okazje wywalic z siebie wszystkie swoje zale.

Gość kasichababucha
carpathia Jestesmy na polskim forum to pijemy wedlug polskiego czasu,dasz rade:P(oczywiscie zartuje) abccda mi tez sie niestety vodzia do drinków konczy,mialam tylko jakies 200ml,jednak drinki pije z red bullem wiec i tak spac nie pojde-kofeina nie pozwoli:)

Ja też już uciekam spać, ale topic zapisuje w ulubionych i będę tu zaglądać :) :) :) i pewnie jutro się odezwę :D :) Także do jutro jakby co :) I spokojnej nocy życzę :) Dziękuje ze miłą rozmowę :)

Gość kasichababucha
Dobranoc,rowniez dziekuje-bylo milo:)

Gość carpathia
ze dam rade to wiem hehe :] zatem spozywajmy kto jeszcze moze

Gość facet bez oliwki
piję bo się zjarałem na słońcu i nie mogę spać pozdrawiam spalonych na słońcu

Gość kasichababucha
Ja jestem:)

mnie wlasnie zaproszono na rozmowe przez komunikator glosowy vt...nie rozmawialam z tymi ludzmi ponad rok,musze sobie drinka lub 2 na odwage wypic:)..60 osob a ja mam tak nagle sobie wejsc,trzema sobie animuszu dodac:)

O tak miło :D :) CO tam słychać ? :D Kto tu dziś pije ? :D

Gość cast a spell on you
ja tez popijam,. 3 sztuke piwka , dzisiaj dla odmiany do lusterka:D

Gość czarny kotekPP
własnie sie zastanawiam czy otworzyć piwo:)