Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Football Man

Mężczyzna a Jego miłość do Piłki Nożnej

Polecane posty

Gość blondyyyyna
wiem cos o tej milosci do pilki noznej:) sam gra w drużynie i jest kibicem wiec pilka jest obecna w jego zyciu 24/7 i chyba jest przede mną...ale takiego go kocham:)

Gość Football Man
Bordeux mistrzem Francji :P No to gratuluje takiego faceta Tobie :)

Gość agrgdgssgsh
bez wahania na mecze jezdzilabym z nim i bylabym takim samym kibicem, sama znam sie na pilce i ja uwielbiam, wiec taki facet to dla mnie ideal :classic_cool: aczkolwiek fajniej byloby gdyby facet itneresowal sie innym sportem, ktory bardziej kocham niz pilke ;)

Gość Football Man
A jakim? ;) A jest tu jakaś dziewczyna co pogrywa w Football Managera lub Fife? ;)

Gość Żona Del Piero
Piłka nożna to najpięknieszy sport. Jeśli facet tak kocha piłę to piękne, że ma pasje, więc ja zapatrywałabym się bardzo pozytywnie na kogoś takiego. Sama w dzieciństwie nie lubiłam kiedy Tata oglądał mecze, dopóki w wieku 16 lat nie obejrzałam Euro 2004. Oglądałam każdy mecz jaki mogłam zobaczyć, emocje nie do opisania:) Teraz staram się czasem jakiś obejrzeć, choć nie śledzę jakoś bardzo żadnej ligi ani nic takiego, ale mistrzostw nie opuszczam:) No i kobieta, która cokolwiek wie n/t piłki naprawdę robi wrażenie na facetach:) Pozdrawiam zapalonych piłkarzy, kibiców i panie dla których nie jest to bezsensowne bieganie za piłką:)

Gość Darek1985
Kobieta interesująca się futbolem to ideał :)

Kobieta interesująca się futbolem to ideał może nie ideał a mniej przeszkadzania w czasie oglądania :D

Gość mika4ola.
tez gram w piłke noznom juz byłam duzo razy na zawodach!!!!!! chodze na mecze itp .! gram w druzynie piłkarskie mcKiS SoKóŁ jaworzno ;d;d pisac na gg jakby ktos sie chciał ze mna skontaktowac ; 5398011