Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Football Man

Mężczyzna a Jego miłość do Piłki Nożnej

Polecane posty

Gość Football Man

No właśnie. Jestem ciekaw opinii kobiet. Poznajecie faceta a On nie widzi świata poza piłką nożną. Gra w piłkę, ciągle uprawia sporty, jeździ na mecze, ogląda mecze w TV, przesiaduje przed grą komputerową (Jakże najlepszą ;) ) Football Manager lub Fifa a z kumplami rozmawia kto powinien przejść do danego klubu etc etc. No w sumie tutaj siebie opisałem. Spotykam się z różnymi typami kobiet tylko jedna jest zafascynowana piłką i szczególnie dwoma klubami co kibiciuje czyli Legia i FC Barcelona a reszta? No nie wiem. Wydaje, że inne kręci, że facet interesuje się sportami i sam uprawia drugie odpycha. A jaka jest Wasza opinia? No w sumie u mnie piłka toczy się tak od 18 lat a mam 23 lata ;) Zaraz za nią jest koszykówka

Jesli mnie kocha to moge z nim jezdzic na kazdy mecz . Ale wtedy on musi ze mna jezdzic a kazdy koncert Depeche Mode.

Gość Football Man
A na Limp Bizkit może? ;)

Wow, prawie jakbym czytała opis mojego faceta. Gra w piłkę (kilka meczów w tygodniu albo treningi), gra w Managera, chodzi na mecze, ogląda w TV, a jest stary :P Tzn. ma 24 lata, ja prawie 20. No cóż, jeżdżę z nim na turnieje, czasem wpadam na mecz. Ogólnie cieszę się, że to go interesuje i staram się go w tym wspierać. Kupuję mu a to ochraniacze, a to coś tam innego. Kiedyś też grał w kosza, ale niestety ma problem z kolanami, bo jest za wysoki trochę. I tyle 🖐️

Limp Bizkit - jak najbardziej. metallica , Iron maiden i gunsnroses a takze duzo innych zespolow. Kazdy koncert a jaki chce isc.

Gość haha hihi haha ho
Fajnie, że facet ma swoją pasję. Rozumiałabym to, ponieważ ja tak samo uwielbiam muzykę. Ale na piłce w ogóle się nie znam, więc to raczej by przeszkadzało takiemu mężczyźnie, tak sądzę :P

Gość Football Man
No ja dość za niski na kosza jestem ale grywam :) A dziś w nocy drużyna Gortarta Orlando ma szanse awansować do finału NBA i zagrać z Lakersami ;). Cieszę się, że są takie dziewczyny, które akceptują takie pasje :) A nie mam z kim jechac do Szczecina na koncert Limp Bizkit 24 czerwca :(

Gość Football Man
Te Zygmuś a oglądasz teraz Canal + Sport? Legia wygrywa teraz z Ruchem Chorzów 2:1 a Lech właśnie starcił bramkę w 46 minucie z Cracovią. Czyli legia na wicemistrza Polski :)

Gość Football Man
No ja co poznałem tą dziewczynę co uwielbia futbol powiedziała, że wreszcie poznała faceta, który interesuje sie... futbolem :| No w sumie mówi sie, że Piłka Nożna jest popularną dyscypliną sportu ale większość interesuje się aby interesować raz na wtorek lub w środę gdy jest Liga Mistrzów

Gość Football Man
O masz napisałem z małej litery legia. Oczywiście Legia :)

Ha, a ja jak drużyna mojego faceta wygrywa turniej, to mam darmową pizze :P

A ogladacie dzisiaj FA cup Final? :P A biedny jestes, ale ja jeszcze bardziej , bo koncert DM w Polsce odwolany a w UK nie mam z kim isc... eh, zycie.

Ale wznawiają trasę. U nas mają być we wrześniu czy coś. Albo mi się zdawało

Gość Zalewa W Pomarańczy
Strasznie nudzą mnie mecze wszystkich dyscyplin sportu , więdzi i taki facet by m,nie nudził Więc zdala od takich , kojarzą mi się oni z wielkimi brzuchami /grubasami /wiecznie pijącymi piwo oblechami...;)

Gość Football Man
Fajnie: Gdzie gra Twój Facet? Depeche: No w 2004 roku koncert Limp Bizkit też został odwołany tuż przed samym koncertem. Ale z Depechami to współczuje ale współczuje szczególnie gitarzyście co sie rozchorował. Może odbije sobie 11 czerwca jak Slipknot zagra na Torwarze :)

Gość Football Man
Ale co róż przełaczają na inne mecze :] A od 21 walka w Lidze Francuskiej. Bordeux na Mistrza!

Jeśli w swojej pasji do footbolu znalazłby dla mnie wystarczająco dużo czasu, to nie widzę przeciwskazań. W tym czasie moża zająć się swoimi pasjami albo spotkać się ze znajomymi

To nie gitarzysta lecz wokalista sie rozchorowal :P Slipknot sa smieszni, ale fajni .

Gość lubie meczyki ale....
jeszcze bardziej gre w tenisa ziemnego P.s. depeche15 ..masz fajną stpkę...mozesz dokopac komus..:p pozdrowka...

Ale na razie nie chce mi sie gadac o futbolu bo stracilam ostatnio 20 funtow przez durny zaklad ze Manchester wygra z Barcelona. Ze zlosci zbilam wazon - kolejne 5 funtow.

Gość lubie meczyki ale....
STOPKE..q**wa juzpijana jezdem..

Gość Football Man
Było stawiać na Barce :)

Gość Football Man
Górnik Zabrze spadł :|

barcelona to dżuma katalonii :) nie lubię hiszpanów - górnika szkoda , lecz nasza liga to dno i korupcja - limp bizkit to dzieciaki hop -hipu w czapeczkach z gitarami :)

Gość *Sami* w pomarańczach
WISŁA PANY :classic_cool: dziekuje za uwagę :P

Gość *Sami* w pomarańczach
Nie zadzieraj ze mną :O