Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaallallalalla

pokoj w moim domu-zenada-pomozcie

Polecane posty

Go艣膰 grenadina
ja pitole, a co cie to obchodzi co zrobi z reszta domu? 馃槧 nie boj zaby, od czegos trzeba zaczac, a to, czy autorka zamierza sie zmagac z reszta domu czy nie, to nie twoj biznes :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ona ma racje, reszta domu w podobnym stylu, no,a le kasy nie mam an razie, wiec musze powoli :O

Udost臋pnij ten post

Ewa 33 a skad jestes???

Udost臋pnij ten post

szkoda :(

Udost臋pnij ten post

ja wiem, z tego wschodu to wsz臋dzie daleko :(

Udost臋pnij ten post

heh, nie umiem tak sama zadecydowac. bylam np. w praktikerze, mnostwo foran, zaslon, pelna gama kolorow. a ja stalam jak dupa :(

Udost臋pnij ten post

ja raczej przychylam sie do tego co mowili przedm贸wcy. najwazniejsze to pozbyc sie tych zas艂on i firanki tez!! robia takie przyt艂aczajace wrazenie, sa takie ci臋zkie i ciemno przez to jest sorry ale te bia艂e obrusy i fredzle powinny znikn膮膰 i powinno to pom贸c na poczatek. mysle ze przemeblowac przyda艂oby sie.. i tak sobie przypominam, 偶e kiedys na tvn styleogladalam jakis program gdzie remontowali dom i tam tez by艂a boazeria i w艂asnie zamalowali ja farba i potem wygl膮dalo super

Udost臋pnij ten post

ja ju偶 tyle cha艂up poprzerabia艂am :) a ostatnio swoje mieszkanie, na sta艂e, mam nadziej臋... robi臋, robi臋, kasa sie sko艅czy艂a, a ja zosta艂am z granatow膮 艂azienk膮 i kibelkiem po poprzednich w艂a艣cicielach... jak wchodz臋 do jakiego艣 mieszkania i kto艣 pyta o porad臋, co zmieni膰, to w 10 minut mam wizj臋 :) tyle, 偶e nie ka偶demu odpowiada m贸j styl - lekki, jasny, prosty niekt贸rzy wol膮 jakies tam wzory, tapety, bordowe sypialnie... to juz nie pomog臋, bo to nie m贸j gust

Udost臋pnij ten post

najwa偶niejsze, to zdecydowa膰 sie na konkretne kolory, wg mnie nie wi臋cej ni偶 dwa w pomieszczeniu, potem wszystko wg nich dobiera膰, moga by膰 r贸zne odcienie, ale te偶 nie za du偶o moje ulubione kolory to 偶贸艂ty i niebieski, tak mam u siebie w pokoju i w kuchni salon te偶 b臋dzie jasny, ale raczej w kolorach naturalnych, czyli be偶e, ecru, br膮z

Udost臋pnij ten post

Ewa 33 pozdrawiam tez ze wschodu a ja mam jeszcze dalej wszedzie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez lubie jasne
lekkie przestronne wnetrza. bez zbednych pierdolek-kurzolapek.moze byc zielen w donicach raczej styl eko-zen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbvmgfs
nienawidz臋 tego kraju! dlaczego tu normalni ludzie nie maj膮 kasy na normalne rzeczy...tylko 艣winie przy korycie.,.. ;;;-(

Udost臋pnij ten post

no tak, my ludzie wschodu musimy trzyma膰 si臋 razem :) pozdrawiam :) a co do ro艣lin - mam na ich punkcie lekki odchy艂ek, w zwi膮zku z czym stanowi膮 jedyne, ale jak偶e liczne, urozmaicenie w moich pomieszczeniach (zielony b. 艂adnie pasuje do 偶贸艂tego ;) )

Udost臋pnij ten post

sorki Ewka nie bylo mnie na necie... wynajelabym Cie przekupujac jakims pysznosciamiw kawiarni :D

Udost臋pnij ten post

projekt i kupowanie grat贸w mia艂aby艣 u mnie gratis ;)

Udost臋pnij ten post

a moze wpadniesz do wlkp? przenocuje Cie, warunki prl,a le zawsze to ajkas atrakcja hihi

Udost臋pnij ten post

ja mam podobny prl u rodzic贸w, jestem tam co tydzie艅, boazeria w przedpokoju - 2 x cia艣niejszy, wzorki na trapetach, wzorki na dywanach, kowary, te rzeczy... tyle, ze u mnei na szcz臋艣cie jasne i br膮zy, bordo bym chyba nie znios艂a ;) ale dzi臋ki za zaproszenie :)

Udost臋pnij ten post

Ogladam wlasnie firanki na allegro, sporo tego. Tylko nie wiadomo co bedzie z nimi po praniu. Moze tez byc problem z dlugoscia do parapetu, najwyzej sie utnie. Na razie to tylko plany, remont jak juz w wakacje. Jak tu napisala jedna dziewczyna to paranoja, zeby nie miec na podstawowe rzeczy w naszym kraju :O

Udost臋pnij ten post

ja kupuj臋 na targu, takie najzwyklejsze, bez 偶adnych wzork贸w, pior臋 w pralce, wieszam mokre bez prasowania

Udost臋pnij ten post

o nie, juz z nich zrezygnowalam hihi za ciezkie

Udost臋pnij ten post

fajnie,, tak prosto i skromnie. my mieszkamy w domku, i z ulicy takie cienkie firrany zle wygladaja, musza byc grbsze i miec wzor

Udost臋pnij ten post

ja na IV pi臋trze, to tylko wrony zagl膮daj膮 :)

Udost臋pnij ten post

ogladam allegro... ile tam tego jest, a ceny ehh. na szczescie zawsze mozna znalezc gdzies taniej. najgorsze,ze sama od siebie nie umiem czegos dobrac, dopasowac. ostatnio znajoma robila remont-z ike膮, wszsytko ajk w katalogu, zero wlasnego stylu.fajnie ma jakby nie bylo w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewaaaaaaaaa
Ja najpierw pomalowa艂abym boazeri臋 na bia艂o, tak jak kto艣 ci poleca艂. Segment te偶 mo偶na poprawi膰 tzn, wyci膮gn膮膰 z ty艂u t膮 czarn膮 p艂yt臋 (t臋 kt贸ra tworzy t艂o) i pomalowa膰 z ty艂u 艣cian臋 jak reszt臋 pokoju. Je偶leli jest mo偶liwo艣膰 to zlikwidowa膰 nadstawki na segmencie, wymieni膰 uchwyty, wyci膮gn膮膰 niekt贸re p贸艂ki, wyrzuci膰 miski i miseczki bo wygl膮daja jak u starej ciotki . Ca艂o艣膰 pokoju pomalowa膰 na z艂amany biel. St贸艂 przesun膮膰 ze 艣rodka pokoju, wyrzuci膰 艣redniowieczny obrus i kupi膰 jakie艣 艂adne podk艂adki. Lampe mo偶na kupi膰 w ikea tak膮 papierow膮 (bia艂膮) kosztuje chyba 8 z艂. Wtedy fotele si臋 obroni膮, powstanie taki pokoik mieszcza艅sko -dworkowy. Wtedy i widoczek b臋dzie pasowa艂

Udost臋pnij ten post

caly dom jestdo wymiany :(

Udost臋pnij ten post

oj wiesz, zer偶n膮膰 z katalogu i zap艂aci膰 jak za mokre zbo偶e to ka偶dy potrafi ca艂y pic w tym, 偶eby za ma艂e pieni膮dze wymy艣le膰 co艣 fajnego i oryginalnego, w czym czyjemy si臋 dobrze i co nam sie nie znudzi za 2 m-ce

Udost臋pnij ten post