Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaaa =*

Nastolatki! Chudniemy do wakacji!

Polecane posty

Gość marlena555
Hej Ewe! jestem w podobnej sytuacji do Twojej!:) jestem w 2kl gimnazjum.. Mam 160cm wzrostu i wazę 53kg chcialbymtroopche schudnac do 50 zeby nie miec faldek na brzuchu;/ To co bierzemy się? Mam nadzieje że się uda;)

Gość Ewa.
O, o! Cześć Marlena! Znalazłam coś jakby bratnią duszę :) Miło mi. Jestem za. Trzeba się wziąć za siebie, bo kolejne kilogramy zabiją mnie psychicznie. Chciałabym trzymać się tej 50. :) Tylko silnej woli brak. Pozdrawiam.

Gość Ewa.
Jeśli jesteś chętna na jakąś prywatną rozmowę, to pisz do mnie meila. Odpiszę na pewno :)

Dzieki Asia, ale naprawde nie potrzebuje zadnej twojej diety tak wiec wymienianie tego co jest w lodówce jest zbędne... :) wiesz.. ja się duzo czasu interesuje dietetyką i mam o tym jakieś tam pojęcie, moze nie az takie duze ale jednak mam. Jakos sama dam rade :P pzdr

Gość nadia12
hej mam 12 lat i warze 42 kg bardzo chce schudnąc pomurzcie! pliss

Gość Asiaaa =*
Chyba z ości na cień :)Ale musisz nam powiedzieć ile masz wzrostu, Bez tego nie ustalimy czy masz nadwagę :)

Gość Asiaaaa =***
Dobrze spotrzeżone. Najlepiej poczekaj jeszcze kilka lat. Agdybyś miała mieć nadwagę to musiałabyś mieć przynajmnie 135 cm wzrostu,,,

Gość Srednia
mam 159 cm i 60 kg to ile moge schudnac i jak?/

Gość mancia2
Ja mam 15 lat i spore kompleksy. Ważę 61 kg i mam 165 m wzrostu. Chcę schudnąć ok. 7 kg. Jakieś rady? ;)

Ja mam 160 i waże 70 kg :( Na początku planowałam głodówkę i detox, ale obawiam się że nie wytrzymam :( Pamiętam że kiedyś stosowałam dietę SB i dużo na niej zrzuciałam- to jest chyba to ^^ Może chcecie się dołączyć ? Pozdr.

Gość Ewa.
Ojej... Paulina, tak masz na imię? Co to za dieta SB? Odpowiedz, proszę.

Gość natti885
Hey!Mam 12 lat, 156 cm wzrostu i ważę 50 kg.Chciałabym schudnąc tak mniej więcej 4-5kg.Co prawda koleżaniki mówią,że jestem szczupła, ale ja im w to nie wierzę .Mam wrażenie, że mówią mi tak tylko po to, aby nie sprawic mi przykrości.Poza tym "taki jeden" chłopak jest ze mną szczery.On jedyny ma odwagę powiedziec, że jestem gruba.Czekam na odpowiedź;)

po pierwsze 12 latki nie powinny sie odchudzać tym bardziej ze masz prawdłową wagę :) a chlopak który ci tak powiedział to zwykły frajer który zapewne chcialby miec najszczuplejsza i najładniejsza laske ;) robienie czegos dla kogos nie jest dobre :) po co ci to? zeby mu sie przypodobac?

chce schudnać do wakacji, nie wiem ile, ale cos okolo 8 k. mam 18 lat, 158 cm wzrostu i az 62 kg wagi. nie jem słodyczy juz od dawna, cwicze codzienie, nie jem po 19, pije zielona herbate, kto sie dolaczy??

Sylwia ja jestem chętna. Widze że nikt nie ma zapału... Jakby co to mam podobny wzrost. Wolałabym kontakt gadu/mail gg: 13809704 Jeśli się zdecydujesz to napisz nawet jeśli mnie nie będzie.

Gość Grubaska, bez paska
Mogę się przyłączyć, proszę ? Lat: 13 Wzrost : 160, chyba Waga : 58 ;( Chcem chudnac z 8 kg,

Gość M@lw!n@
to ja też sie dołącze :) lat:14 wzrost: 166cm waga: 51 kg jaka jest dla mnie idealna waga ?

Gość Iguś20
Hej, mam 13 lat, mam 155 wzrostu i ważę 41 kg. Wiem ze są już wakacje ale dopiero 1-szy miesiąc

Gość gość
Dziewczyny nie chudnijcie jak macie dobrą wagę. Teraz mam 23 lat i widzę to po moich koleżankach z gimnazjum, które są teraz dorosłymi kobietami. 7 lat temu były szczuplutkie. Teraz gdy ich organizm miał dosyć tych diet strasznie przytyły. Wyglądają jak kloce, wiem że nie powinam tak mówić, ale jest to prawda.

Gość gość
Dziewczyny! Polecam wam gorąco boxy z produktami FIT. Nawet nie wiecie jak one pomagają w zrzucaniu wagi! Z nimi odchudzanie jest o wiele przyjemniejsze! Sama już zamówiłam takie boxy :D Moje boxy zamówiłam na stronie www.multisub.pl