Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość józko

Krzywy penis, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość józko

Witam wszystkich, mam 23 lata i krzywego penisa(oto link do zdjęcia: http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=39207) Nie odbyłem jeszcze swojego pierwszego razu i nie wiem czy kiedykolwiek odbędę. Macie jakieś pomysły? Do lekarza raczej nie pójdę, bo się wstydzę:D Pozdrawiam i czekam na odpy.

Gość ciesla
Wloz se w imadlo i wyprostuj.

zdjecie jakosci zerowej ale co tam.. wiec idz do lekarza , potzrebna bedzie pewnie interwencja i nie ma sie czego wstydzic , a nie byles na bilansie w szkole? pielegniarka , czy lkarz nie widzieli go wczesniej?

Gość józko
nie wiem, nie pamiętam:D Najwyżej sobie nie poruchm i tyle:P Do lekarza nie pójdę, bo nie chcę. zdjęcie wiem że jest słabe, bo się nie wysilałem:D Coś jeszcze?

Penis jest krzywy bo używasz wyłącznie jednej dłoni. Nazwij jedną piekłem to druga ci go wyprostuje.

Gość józko
pozniej wstawie lepsze zdjecia.

Gość poczytaj
i sam odpowiedz sobie czy chcesz to leczyć - może wada nie jest zbyt duża i nie będzie w niczym przeszkadzać. Tu link do informacji http://m.multimedica.pl/promocje/19 . Jeśli nie chcesz leczyć - to Twój problem i nikt za ciebie nie podejmie decyzji, co chcesz z tym zrobić. Możesz tak żyć dalej - ale po co to pytanie na forum. Cudownej różdżki nikt nie ma, która wybawiła by Cię z klopotu. A zachowanie typu -do lekarza nie pojdę- jest dziecinne. Ale może i do tego kiedyś dojrzejesz...

Gość juzko
Może do tego kiedyś dorosnę, na razie jestem dzieckiem.. Może orientuje się ktoś ile taki zabieg kosztuje? Jeśli powyżej 1tys., to mi szkoda na takie bzdury:)

Gość terenowiec
Lepiej wydac na gry na PC i siedziec całymi dniami przed kompem

Gość Prostak ;D
u ciebie najlepszy jest punkt G znajdź w googlach co to znaczy...