Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili0700

Do kiedy rosną piersi???

Polecane posty

Gość Lili0700

Mam małe piersi...mój rozmiar to 34/75 :// słyszałam że piersi najbardziej rosną do momentu pojawienia się miesiączki czy to prawda??? moja przyjaciółka miała małe piersi zaczęły jej rosnąć jak zaczęła miesiączkować rosły jej przez ok pól roku i bardzo dużo jej urosły... nawet mam małe rozstępy... a gdy ja zaczęłam miesiączkować to moje piersi nie urosły prawie wcale...:/ nie wiem dlaczego?? czy cos jest ze mną nie tak ??? sama juz nie wiem miesiączkuję juz ok. roku i mam 15 lat czy moje piersi moga zwiększyc jeszcze swój rozmiar dwukrotnie ???

Gość powinny choc troche
a jak nei to juz takie bedziesz miec , moze nie zostalas obdarzona duuuuzymi piersiami

Gość tyujui
Ja we wrześniu skończę 16 lat i jestem płaska jak deska....ja wcale nie powinnam nosic stanika bo nic tam nie mam...wokół mnie są same dziewczyny co mają wielkie a ja nie mam wcale:((

Ostateczny rozmiar biustu kształtuje się po pierwszej ciąży. Poza tym jeśli przytyjesz, to biust powinien urosnąć. Oczywiście inne partie ciała też urosną :o

czesc.mam prawie 14 lat bo skończe 21 marca. iii mam male piersi jakies mam ale male.przedtem gdzies ponad pol roku mnie bolaly a teraz nic. czy one mi jeszcze urosna??? ;( nosze biustonosz ale jak sprawdzalam na przeliczniku to wyszlo mi ze mam 65@;/ mam 70cm pod biustem a w biuscie 77 chyba. odpiszcie czy mi jeszcze urosna??jest szansa??

Gość xberry
Ja to już się modle żeby mi przestały rosnąć zawsze marzyłam o tym C a teraz do D dochodze a mam dopiero 15lat;p

Gość gość
haha dziewczyny, macie po 14,15 lat i się tak martwicie? :D Ja mam 19 i mam 65B tak jak mojej mamie urośnie mi później. Najważniejsze, żeby były jędrne i kształtne. :)